Autor Wątek: Obrotowe pokrętło dla radia czy + i - ??? co najbardziej wolicie  (Przeczytany 1098 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
Witam widzę ze Toyota się nie nauczyła ze bubel w CHR 1 było radio z głośnością + i - i dalej robią modele z radiem touch screen + -
Proszę odpowiadać jak wam najbardziej pasuje regulować głośność w radio nie pytam na kierownicy tylko na konsoli radia .

MODS : To temat na wiele aut CHR , Corolla, Prius , AYGO 22 , może być widoczne dla wszystkich tych marek ... dziekuje !

Ankieta powyzej ! :cool:
« Ostatnia zmiana: 26 Marca 2023, 20:38:07 wysłana przez Ma-corolla »

Offline Technik

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Obrotowe pokrętło dla radia czy + i - ??? co najbardziej wolicie
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Marca 2023, 10:31:50 »
Witam.Ja mam pokrętło,moim zdaniem lepsze od przycisków dotykowych ale ja używam tylko sterowania z kierownicy.Dla bezpieczeństwa.

Offline DeLGS

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Toyota Corolla
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Marca 2023, 10:39:27 »
Jasne, że pokrętło lepsze niż przyciski.... Ale co na to poradzić nie ma auta idealnego :( Ja na razie czekam na corollę ale też mnie to zasmuciło :/
I pewnie częściej będę korzystać po prostu z przycisków na kierownicy i tyle. Mimo, że w aktualnym aucie mam na kierownicy ale korzystam częściej z pokrętła.
Toyota Corolla MY23 TS 2.0 196km Style Oxide Bronze

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Marca 2023, 11:12:33 »
Wolę pokrętło, ale zdecydowanie więcej używam klawiszy na kierownicy, bo do "telewizora" mam dalej :grin:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl