Wywalałem sporo ze środka po sprowadzeniu, ale oczywiście wszystkiego nie da się do cna obejrzeć. Cały kokpit wywalić w Auris to i tak bajka, w VW to tam jeszcze były kanały klimy na tył i inne duperele, potrzebne ale przy takich robotach przeszkadzające.
A więc do celu.

Całości nie trzeba wywalać. Zaczyna się chyba od takiego kawałka pionowego boku przy USB i zapalniczce, jak prawe kolano kierowcy. Tam jest jak pamiętam pod tym śruba. Czy ona trzyma całość, czy tylko wierzch kokpitu, nie pamiętam. Reszta dalej aż do ręcznego jest na zatrzaskach, nie jest to spasowane bajerancko, naginałem trochę i pyk wychodziło. Drugie foto i
1. nie zaglądałem tam w te U, ale raczej nie ma tam regulacji, tylko zakończenia linek.
2. Sama regulacja jest tylko chyba w tej nakrętce, zaraz pod mieszkiem ręcznego. Ale oczywiście tam też dokładnie od drugiej strony nie popatrzyłem. Temat mnie interesuje, bo czeka mnie wymiana tarcz i klocków. Do dzieła.

Jeszcze jedno, pręt z gwintem i nakrętkami nie wiem czy jest wkręcany w metal, czy luzem. Bo jeśli przy ruszaniu nakrętek linka by się obracała i lipa. To być może trzeba będzie od góry przytrzymać linkę, albo faktycznie rozebrać wszystko. Praktyka to zweryfikuje.