Autor Wątek: previa silnik poszukiwany  (Przeczytany 2655 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

viki

• Gość
previa silnik poszukiwany
« dnia: 20 Lipca 2005, 17:01:47 »
Witam własnie kupiłem po dłuższym poszukiwaniu previe 4x4 91r. ale ma uszkodzony motor. Właściwie to padła na głowicęale po jej zdjęciu okazało sie że na 2 cylindrze sa dwie głebokie rysy jakby od wysunietego korbowodu, więc chyba lepiej będzie poszukać motoru bo ten ma juz prawie 400 tys więc nie oczekiwałbym że ędzie dobry.Tak więc jezeli ktoś może pomóc, ma taki silnik lub wie gdzie jest takowy proszęo kontakt 0 605 119 573, lub poczta@kameleon.civ.pl :modlitwa

eltech

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lipca 2005, 21:15:06 »
Daj znać czy doszedł do Ciebie mail i czy coś załatwiłeś i za ile

viki

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lipca 2005, 21:53:52 »
witaj!

mail doszedł ale nic nei załatwiłem bo wszysce chcą drogo i na razie brak kasy ale bardzo dziekuje za pomoc. jadęnad morze w sobotęlub niedzielęi pewnie będęniedaleko więc jeżeli nie będziemy przeszkadzali ( + żona i synek) to wpadniemy na herbatę. tym czasem pozdrawiam. A...... na zlot spróbuje wpaść przejazdem jak będęwracał z wakacji.

tomek

zgodzial

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Sierpnia 2005, 10:56:54 »
Viki czy zakupiłeś silnik? Jeśli nie, a jesteś zainteresowany to zadzwoń do osoby od której kupiłeś autko.  Pozdrawiam wszystkich.

P.S.
Mam Previe, wersja Kanadyjska z 95r, wybiły sięsilentbloki przy tylnym moście (sztywny) czy ktoś to wymieniał lub zna wymiary tych „tulejek” jeśli tak to proszęo info.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl