Autor Wątek: CAMRY V6 1999 sedan - pełny oryginał  (Przeczytany 1750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline camtus

• Prawie Toyot
CAMRY V6 1999 sedan - pełny oryginał
« dnia: 02 Maja 2023, 10:08:17 »
Sprzedaję po 16 latach w moich rękach. Wersja japońska na rynek europejski (autoklima, szyberdach, skóra itd), kupiona w Polsce dla prezesa banku. W moich rękach od 2007 roku. Przebieg 360000 km. Pali od razu, nie bierze oleju. Z blachą nic nie robiłem, bo jeżdżę tylko ja, bezwypadkowo. Rdza gdzieniegdzie daje się we znaki (podszybie, tylne nadkole, drzwi), ale podłoga zdrowa. Ostatnio zrobione oprócz przeglądów - sztywne przewody hamulcowe wszystkie, tylne sanki, wydech środkowy i końcowy - nowiutki. Serwisowana u J.Woźniakowskiego - Lexus Serwis. Opony z minimalnym przebiegiem - wielosezonowe na alufelgach. Ma też LPG. Do zrobienia rura wlewu paliwa - mam nową, oryginalną z ASO, tylko wymienić. Do obejrzenia w Warszawie.
Reszta na priv - keknet@wp.pl

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: CAMRY V6 1999 sedan - pełny oryginał
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Maja 2023, 10:22:53 »
Uzupełnij ogłoszenie o cenę
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline camtus

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Maja 2023, 12:29:26 »
Cena 10K

Offline camtus

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Maja 2023, 17:38:08 »
Sprzedaję po 16 latach w moich rękach. Wersja japońska na rynek europejski (autoklima, szyberdach, skóra, pełna elektryka), kupiona w Polsce dla prezesa banku. W moich rękach od 2007 roku. Przebieg 370000 km. Pali od razu, nie bierze oleju. Z blachą nic nie robiłem, bo jeżdżę tylko ja, bezwypadkowo. Rdza gdzieniegdzie daje się we znaki (podszybie, tylne nadkole, drzwi), ale podłoga zdrowa. Ostatnio zrobione oprócz przeglądów - sztywne przewody hamulcowe wszystkie, tylne sanki, wydech środkowy i końcowy - nowiutki. Serwisowana u J.Woźniakowskiego - Lexus Serwis. Opony z minimalnym przebiegiem - wielosezonowe na alufelgach. Ma też LPG. Świeżo wymienione: sprężyny przód (KYB), końcówki drążków, klocki, rura wlewu paliwa (Toyota). Do obejrzenia w Warszawie.
Reszta na priv - keknet@wp.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl