Autor Wątek: Mocniejsze teleskopy klapy bagażnika Yaris 2004  (Przeczytany 530 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jakub8b

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Yaris Ts
Mocniejsze teleskopy klapy bagażnika Yaris 2004
« dnia: 22 Czerwca 2023, 16:59:26 »
Wygluszylem kilka lat temu drzwi bagażnika. Drzwi opadały a teraz pękło mocowanie teleskopu.

Ktoś kiedyś mi na tym forum polecał mocniejsze teleskopy które pasują do Yarisa ale nie mam dostępu do swojego starego konta ( może administrator by mi pomógł odzyskać do niego dostęp?)

Offline smokofilidanek

• Toyot Chodzacy
Odp: Mocniejsze teleskopy klapy bagażnika Yaris 2004
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Czerwca 2023, 21:06:02 »
Wygluszylem kilka lat temu drzwi bagażnika. Drzwi opadały a teraz pękło mocowanie teleskopu.

Ktoś kiedyś mi na tym forum polecał mocniejsze teleskopy które pasują do Yarisa ale nie mam dostępu do swojego starego konta ( może administrator by mi pomógł odzyskać do niego dostęp?)

Pewnie ktoś polecał od wersji japońskiej.  Stabilusy czy jakoś tak we fransuskiej szczególnie zimą nie trzymają:)  W E12 też są Stabilusy i co lepsze w wersji angielskiej i japońskiej.

Offline Marioosz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Czerwca 2023, 11:58:24 »
No właśnie u mnie we Francuzie nie trzymały i z polecenia osoby z forum zakupiłem od wersji japońskiej i jest ok. Ważne żeby to były oryginały.

Offline Jakub8b

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Yaris Ts
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2023, 17:28:02 »
Jam mam Tsa czyli wersję japońska. Może są wystarczające na normalną klapę ale nie wygłuszoną.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl