Autor Wątek: Akceptacja warunkow  (Przeczytany 2556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemo3336

• Toyot Pełzający
  • **
Akceptacja warunkow
« dnia: 24 Czerwca 2023, 10:19:03 »
Witam . Jestem nowym posiadaczem CC , przesiadlem sie z CHR . Mam pytanie . Czy za kazdym razem wsiadajac do samochodu trzeba zakceptowac warunki? Chodzi mi o ten niebieski ekran ze toyota sie polaczy ze swoim serwerem i takie tam bzdety. Nie da sie tego raz zaakceptowac i zeby byl spokuj?

Offline topoll

• Toyot Spamer
Odp: Akceptacja warunkow
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwca 2023, 10:49:44 »
Witam . Jestem nowym posiadaczem CC , przesiadlem sie z CHR . Mam pytanie . Czy za kazdym razem wsiadajac do samochodu trzeba zakceptowac warunki? Chodzi mi o ten niebieski ekran ze toyota sie polaczy ze swoim serwerem i takie tam bzdety. Nie da sie tego raz zaakceptowac i zeby byl spokuj?
Da się. Trzeba powiązać kluczyk ze statusem „Main user” (czy jakoś tak) z kontem Toyoty.
Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że opisane to jest w instrukcji obsługi.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline przemo3336

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2023, 07:22:21 »
Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że opisane to jest w instrukcji obsługi.
Moze jestem slepy ale przejzalem cala ksiazke i nic nie znalazlem. Ma ktos wylaczony ten upierdliwy komunikat?

Offline przemo3336

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2023, 11:55:14 »
Nie znalazlem tego w instrukcji ale faktycznie w ustawieniach konta jest powiaz kluczyk i jak narazie komunikat sie nie wyswietla . Dzieki wielkie topoll :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl