0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ciekawe co napiszą o tych automatycznych klamkach ci, co krytykowali je w Tesli .
Druga generacja CH-R chyba jednak trochę za mocno odjechała w stronę bzx. I jakoś na mnie wrażenia nie robią. I cena jakaś taka trochę kosmiczna jak za trochę większe aygoX. Oby z liftowaniem reszty modeli nie poszli w ta stronę, bo się szybko nie spotkamy chyba, że hiluxa kupie tego klocka chyba nie da się spaprać.
Nie mów hop, bo jeszcze będzie, "potrzymaj mi sake"...
Cytat: topoll w 19 Września 2023, 00:16:54Nie mów hop, bo jeszcze będzie, "potrzymaj mi sake"...Nie kracz. Tak dla przeciwwagi nowy prius z wyglądu mi się podoba, choć z tym modelem doszli właśnie do momentu, że chyba już gorzej go spaprać nie mogli.
Nie kracz. Tak dla przeciwwagi nowy prius z wyglądu mi się podoba, choć z tym modelem doszli właśnie do momentu, że chyba już gorzej go spaprać nie mogli.
Cytat: topoll w 19 Września 2023, 00:24:00Nie kracz. Tak dla przeciwwagi nowy prius z wyglądu mi się podoba, choć z tym modelem doszli właśnie do momentu, że chyba już gorzej go spaprać nie mogli.Tak, tylko ja z moimi niespełna 2 metrami wzrostu mam duży problem by wsiąść za kierownicę aktualnego Priusa, dach za nisko...