Autor Wątek: Maska/błotnik Yaris I 2005 a starsze  (Przeczytany 443 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline morkom

• Początkujący
  • Samochód:: Yaris 2005
Maska/błotnik Yaris I 2005 a starsze
« dnia: 28 Czerwca 2023, 18:28:31 »
Cześć, po niedawnej kolizji poszukuję paru części używanych do Toyoty Yaris I 2005. Wiem, że zderzak/lampy przód potrzebuję konkretnie do FL po 2003, ale zastanawia mnie maska oraz błotnik - wizualnie porównując obydwie wersje na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy starsza a nowszą wersją. Czy ktoś może miał z tym tematem doświadczenie i wie czy maska/błotnik z wersji przed FL będzie pasowała do wersji po FL?

Offline smokofilidanek

• Toyot Chodzacy
Odp: Maska/błotnik Yaris I 2005 a starsze
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Lipca 2023, 23:19:04 »
Cześć, po niedawnej kolizji poszukuję paru części używanych do Toyoty Yaris I 2005. Wiem, że zderzak/lampy przód potrzebuję konkretnie do FL po 2003, ale zastanawia mnie maska oraz błotnik - wizualnie porównując obydwie wersje na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy starsza a nowszą wersją. Czy ktoś może miał z tym tematem doświadczenie i wie czy maska/błotnik z wersji przed FL będzie pasowała do wersji po FL?

Maska powinna być ta sama - różnić może się grillem - z racji na zderzak. Błotniki też powinny być te sama przed FL i po FL ważny też jest kraj produkcji Francja -> Japonia a także w przypadku maski d4d >vvti bo jest inna mata wygłuszająca z racji ze w dieslu IC jest pod maską i wlot powietrza do niego.   
pzdr

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl