Powiedziałem w salonie, żeby przed wydaniem usunęli wszelkie nalepki. Nie mam nawet rejestracyjnej na przedniej szybie.
Wywaliłem te naklejki po wyjeździe z salonu...mimo benzyny też były dwie. Lider... I Toyota nr ...Do tego naklejki na bocznej szybie z nr tel. Asiststance same odeszły na rogach i straszyły (choć to przydatne) więc też wywaliłem.
Cytat: apek w 04 Lipca 2023, 16:19:55Powiedziałem w salonie, żeby przed wydaniem usunęli wszelkie nalepki. Nie mam nawet rejestracyjnej na przedniej szybie.Już nie ma obowiązku posiadania naklejki na przedniej szybie i wydziały komunikacji nie wydają ich. Ja też nie mam po wymianie szyby.
Mnie do tej pory też te naklejki nie obchodziły, a tu proszę - już 4 strony rozważań Sezon ogórkowy w pełni
Cytat: Markid w 05 Lipca 2023, 14:28:20Mnie do tej pory też te naklejki nie obchodziły, a tu proszę - już 4 strony rozważań Sezon ogórkowy w pełni Ja wywaliłem, po pierwszym tankowaniu, zafiksowałem się, do tej zasady z naklejki "stop smog", czyli wywalamy zbędny balast z auta, zmniejszamy zużycie paliwa.