Swoją drogą to ciekawe, czemu uważasz materiałową tapicerkę za lepszą? Moje doświadczenia w tej materii są zgoła odwrotne. Przy dzieciach i psach skóra jest dużo łatwiejsza do utrzymania w czystości. Moim zdaniem.
Bardziej mi chodzi o ewentualne uszkodzenia i ich późniejszą naprawę. Profilaktyka i uprzedzenie. Miałem dwukrotnie skórzane fotele w autach - raz gdy jeszcze nie było takiej tandety w postaci ekoskóry, w Audi miałem skórę naturalną. Tam pies mi uszkodził mechanicznie. Później miałem ekoskórę i pomimo odpowiedniej regularnej impregnacji zaczęły mi po kilku latach robić się brzydkie zagnioty. Aktualnie mam HRV i tu materiał jest takiej jakości, że zupełnie nic z nim nie robię, a w trybie mojego życia lepiej się sprawdza, po prostu. Wielokrotnie dzieciaki mi zalały, błoto, sierść ect. Wyczyściłem i śladu nie ma. Ale rozumiem, że mogę być jednym na milion, który tak uważa.
Co do mojego zamówienia, to otrzymałem właśnie przed chwilą info od dealera, że w adventure nie ma możliwości zamówienia materiałowej (pomimo tego, że w zamówieniu widzę jak byk, że tak mam napisane), więc sam jeszcze nie wiem którą wersję będę mieć

Wolałbym, żeby mi tam nie mieszał, żebym z kolejki nie wyskoczył.
Chyba, że jeszcze przyszło mi coś do głowy - może to tylko opis koloru materiałów w kabinie? Ktoś coś? Bo może czegoś nie ogarnąłem przez to czekanie już...

Nie mogę wkleić fotki. Mam w zamówieniu napisane:
EB20 Tkanina czarna tkanina czarna - to czego to może dotyczyć?
Na pewno wiem, że mi potwierdzał materiałową, bo mam to nawet w mailu.