Autor Wątek: Wersje foteli - zmiana?  (Przeczytany 4655 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online mart66

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4 V GR
Odp: Wersje foteli - zmiana?
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Lipca 2023, 14:55:52 »
jak zamawiałem obecną rav'kę w 2017 to pamiętam, że zamieniałem z materiałowych na skórę, wtedy to chyba było raptem 2 tys dopłaty, piękne czasy przed pandemiczne, nie żałuję do dziś, trzeba dbać tylko , co jakiś czas impregnat woskowy do skóry i fotele wyglądają jak nowe, zresztą te w wersji prestige po lifcie są moim zdaniem najładniejsze, obecne już nie mają tego wyglądu, tamte też niby z plastikowej krowy w 80 procentach , ale jakoś zacniej się prezentują.

Offline yarro

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: CHR 1,8
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Lipca 2023, 15:05:09 »
Akurat fotele z Adventure z pomarańczowym przeszyciem są całkiem fajne. Miałem przez dwa tygodnie na zastępczym nie zamienił bym tego na materiał.
Zam. 21.07.2023 - EXE AWDi+SKYWIEV 218 Attitude Black
Plan. Dostawa  30.04.2024

Offline Matrix 22

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 Land cruis
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Lipca 2023, 18:04:39 »
Cześć!
Dostałem info o przetwarzaniu zamówienia i czas było się zalogować. ;)
Nie powiem, ale chyba trochę się wkopałem, a osoba w salonie chyba nie do końca mi przekazała informację. Ale do brzegu.

Zamówiłem wersję Adventure, ale z różnych względów chciałem opcję foteli z materiałową tapicerką (pies, dzieciaki, doświadczenie ze skórą związane z wymienionymi). Dopiero teraz skumałem się przeglądając katalog '23, że te materiałowe fotele występują tylko w wersji niepełnych kubełków - i to jest info, którego nie otrzymałem w ogóle w salonie będąc święcie przekonanym, że mogę zamówić opcję materiałową, ale wersji foteli z adventure.

Czy jak mam przetwarzane zamówienie, to mogę jeszcze wprowadzić ewentualną zmianę rodzaju foteli nie tracąc kolejki?  :|

Nie martw sie w ogóle tą tapicerką. Sam mam Adventure, zrobiłem w rok ponad 20k km zero zużycia. Myje się ją  bez problemu i nie jest gorąca w lato jak i zimna i sztywna w zimę. Plecy w upały sie nie pocą. Miałem skórę  w poprzednich Toyotach, bez porównania dużo lepsza jest ta tapicerka. Oczywiście jest to sztuczna skóra.

Z góry dzięki za info.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl