0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie. Jest kilkadziesiąt samochodów, które dotarły do dilera przed moim, które trzeba zarejestrować, przygotować i wydać oraz kolejnych kilkadziesiąt umówionych na serwis przed moim. Czeka w swojej kolejce na dostęp do serwisu (montaż haka, rejestratorów). Kolejki potworne - tyle sprzedano aut vs moce przerobowe dilera.
Za to oczekiwanie należy Ci się solidny rabat
Cytat: Colin w 09 Maja 2024, 22:27:48Za to oczekiwanie należy Ci się solidny rabatRabat? Za auto zapłaciłem 2 dni wcześniej - zanim dotarło do dilera. Tu już nie ma co rabatować. Natomiast coś mi się zdaje, że darmowa wymiana oleju z materiałami i robocizną po 1500 km spokojnie się należą?
Nie. Nie ma takiego przeglądu w Toyocie…
Cytat: Ra7alsky w 09 Maja 2024, 20:02:5427 kwietnia na auto ze stoku a nawet jeszcze awizacji nie ma na to auto, dramat jakiś.To jest dramat? To jest pikuś !!! Moje auto przyjechało do dilera 5 kwietnia. Dziś mamy 9 maja, a samochód nie jest gotowy do wydania Za tydzień kończy się ważność tymczasowego dowodu rejestracyjnego a ja nie mam terminu odbioru heh.
27 kwietnia na auto ze stoku a nawet jeszcze awizacji nie ma na to auto, dramat jakiś.
Rabat? Za auto zapłaciłem 2 dni wcześniej - zanim dotarło do dilera. Tu już nie ma co rabatować. Natomiast coś mi się zdaje, że darmowa wymiana oleju z materiałami i robocizną po 1500 km spokojnie się należą?