Autor Wątek: uszkodzone klawisze  (Przeczytany 6963 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: uszkodzone klawisze
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Listopada 2023, 23:12:42 »
Ledziuniu, nie wiem co Ty tam łykasz na noc ale fajnie by było jakbyś zredukował dawkę przynajmniej o połowę.
Wszystkie tematy będziesz obsrywasz uwagami w moim kierunku?
Masz swój śmietnik poczekaj aż Ci odpiszę na Twoje wypociny.
Dla Konrada1985 te wytarte przyciski nie są błahostką, a cena nowych to na pewno nie jest 5 zł.
Ale dla Ciebie wytarte przyciski to pryszcz, w porównaniu do potrzeby poskładanie jednego auta z dwóch.

ps. od „podniecania się” mamy tu Ciebie, ostatnio tak Cię podjarała moja wypowiedź, że pomyliłeś fora i zacząłeś pisać o swoich fantazjach…

Tak jak mówiłem skorzystaj z wiedzy kolegi Colin dobrze Ci to zrobi i przestaniesz ośmieszać to forum.

Do tego już nie przesadzaj z tymi przyciskami że to taki wielki życiowy problem. Produkt wyprodukowany w setkach tysięcy sztuk i jakiś procent z wadą. Chyba nie jest to nic nadzwyczajnego w dzisiejszych czasach.
Walczyć o swoje i tyle.

Co do "obsrywania" tematu w Twoją stronę proponuje sprawdzić godziny napisania postów może coś ciekawego zauważysz.

Co do moich fantazji to za bardzo nie wiem o co Ci biega.

Jedyne co to mogę  współczuć autorowi i tyle. Niech nas poinformuje jaka była odpowiedź z Toyoty bo to dla mnie może być większym wstydem niż sam fakt zepsucia się czegoś.

.
« Ostatnia zmiana: 15 Listopada 2023, 23:27:04 wysłana przez ledziu »

KubaCamry

• Gość
Odp: uszkodzone klawisze
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Listopada 2023, 21:41:05 »
Konrad1985 wrzucaj jak najszybciej te fotki.
Główny ekspert opił się zimowego płynu do spryskiwaczy, a jak zapewne wiesz taki alkohol jest skażony.
Jutro może nie być w stanie dojrzeć co tam się podziało z tymi przyciskami. :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl