KRISMAN
"Mam teraz kupca ktory daje mi 125kpln za moje auto, a to grudzień 2019/kupiony w 20. Też jestem MEGA zadowolony z śmiesznej utraty wartości zważywszy nawet na inflację."
Uwielbiam reklamę Toyoty w której pan Ziętarski wychwala Toyotę , że po 3 latach użytkowania utrata wartości od sprzedaży to tylko 63 % ceny zakupu !!
Sprzedałem 3,5 letniego RAV IV 2,0 FWD manual z 2019 , odebrany w lutym 20 r
za wartość nieznacznie większą niż zakupu . Zamówiłem 4.01.23 r hybrydę comfort style FWD automat dopłacając wtedy 45 tyś. zł , odebrałem we wrześniu 23 / miał być w lipcu / i oceniam że jest to zupełnie inne auto , lepiej wyciszone , nowe multimedia i zużycie paliwa w mieście prawie 2 l/100 km mniejsze . A automatem prowadzi się wspaniale / 50 lat jazdy na manualach/ szczególnie w korkach na tempomacie do 30 km /h , auto jedzie samo , tego w poprzedniej wersji nie miałem , i dlatego zdecydowałem się na zmianę ,jak zauważyłeś jestem już słusznego wieku , wybrałem większy komfort jazdy , mniejsze zużycie paliwa w jazdach miejskich /90 % przebiegu / w porównaniu do poprzedniej wersji .
pozdrawiam serdecznie