Autor Wątek: AYGO 2019: Obraz nie jest wyświetlany gdy pojazd się porusza  (Przeczytany 1032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paweł.Stawski

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Aygo
Wracam do tematu z 2020 roku, ktoś to już wrzucił, ale po trzech wiadomościach było odesłanie bez linku do "obcego" forum, i ja tego linku szukam w necie.
W skrócie: podłączam telefon przez USB, albo wifi, i bluetooth też i udaje się przez chwilę włączyć na telefonie GPS np. google maps i mieć to na wyświetlaczu w Toyocie, ale jak ruszam to po chwili wyświetla się komunikat: "Obraz nie jest wyświetlany gdy pojazd się porusza" i koniec używania GPS.
Tu na forum znalazłem: /ale to ".chyba dwa piny...". trochę mnie odrzuca/

Odp: Miracast podczas jazdy
« Odpowiedź #1 dnia: 11-07-2020, 16:27:18 »
Cytuj (zaznaczone)
Cytat: dzejkop w 11-07-2020, 16:08:22
Witam
Czy da radę obejść komunikat "Obraz nie jest wyświetlany gdy pojazd się porusza" w RAV4 2020 podczas przesyłania obrazu z telefonu Miracast?

Tak. Na obcych forach już to było. Nic nie trzeba nic ciąć, jedynie wyjąć multimedia, odłączyć chyba dwa piny oraz jeden połączyć z masą. Te piny są odpowiedzialne za sygnał prędkości oraz parkingu.

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: AYGO 2019: Obraz nie jest wyświetlany gdy pojazd się porusza
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Lutego 2024, 19:22:30 »
Tak, da radę, zdjac sygnał prędkości i zmasować sygnał ręcznego.
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl