Witam koledzy mój samochód to TOYOTA C-HR 1.8 BYBRYDA 122 KM posiadam ją już 4 miesiące i niestety spalanie jest dalekie od tego co podaje instrukcja tego samochodu mimo wielu prób z różnymi technikami jazdy tym samochodem to wychodzi około 7 lub 7.5 litrów na 100km i według mnie jest to bardzo spokojna jazda nie wiem jak by to było przy dynamicznej jeździe ,moja trasa codzienna to około 40 km w tym 17 po mieście dwupasmówkami o godzinie 5 rano po Krakowie wiec bez stania w korkach prędkość około 70 -80 km na godzinę i powód to około 22 km z pracy z czego 80% trasy powrotnej to jazda obwodnicą to prędkości około 120 lub 130 km na godzinę oczywiście bez wyprzedzania . Dlatego poważnie się zastanawiam nad zamontowaniem do tego samochodu instalacji LPG, i dlatego chce zapytać czy ktoś tu z kolegów ma jakieś doświadczenia z LPG w toyocie c-hr . jak instalacja na co zwrócić uwagę przy montażu . A może ktoś poleci jakiś warsztat który to montuje w Krakowie , szukam coś na miejscu bo nauczony doświadczeniem lepiej jeździć na przeglądu później do tego kto montował