Autor Wątek: ceny starlet?  (Przeczytany 2387 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
ceny starlet?
« dnia: 28 Lipca 2005, 18:18:24 »
hej, przybywam z forum troszkęwiększych toyek, ale mam pytanko do Was jako do znawców Starletek

Starlet z 1995 roku, wersja Jeans, 1.3, 127kkm przebiegu. gość chce za nią 8500, jest drugim właścicielem... wiem że do roboty są natychmiast tarcze i kilka drobiazgów a motor jest zdrowy i przebieg 100% pewny. powiedzcie co o tym sądzicie? warto? bo mi sięwydaje że można by takie coś wiele taniej dostać??

z góry dzięki i pozdrowionka dla wszystkich gwiazdorów   :lol:
3VZ.pl

Offline tomwasz

• Toyot Pełzający
  • **
ceny starlet?
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Lipca 2005, 12:38:39 »
Jesli auto jest w dobrym stanie, zadbane i silnik jest zdrowy to jest dobra cena. Ja kupilem Starlet z 1992 roku za 5000 i uwazam ze trafilem na bardzo dobra cene, a przebieg ma 165 kkm. Tarcze + te pare drobiazgow to pewnie wyjdzie jeszcze z 1000 i 500 rejestracja + ubezpieczenie. Ja tez po kupnie takie koszta mialem (razem wyszlo ok 6300)  tak wiec trzeba liczyc ze takie autko bedzie razem kosztowac 10 000. Pozdrawiam i zycze udanego zakupu.

Woytek

• Gość
ceny starlet?
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Lipca 2005, 13:21:26 »
zalezy jaki egzemplarz, ale za 8500 -95 rok - dołóż jeszcze 1500zł i kup 96 rok - to juz nowszy model, poza tym nie tylko tarcze będą do wymainy. Ja kupiłem samochód z pzrebiegiem 120kkm i nie maił zrobionego rozrządu wieć 800zł ( w ASO 1600zł) pasek + rolki itp. No i pewnie amory przód i tył do wymiany bo nikt przed sprzedażą by ich nie wymieniał... dolicz 700zł (jak tanio znajdzesz po zniżce u znajomego bo jak nie to komplet KYB bezie cie kosztował sporo ponad 1000zł). Więc warto wydac 150zł - pojechac do ASO Toyoty na pzregląd i niech sprawdzą co jest do wymainy , bierze olej czy nie itp, a jak dobry ci sie trafi mechanik to i powie gdzie był bity ;) i jak mocno

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
ceny starlet?
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Lipca 2005, 00:08:54 »
dzięki za wszystkie info, ale to nie auto dla mnie, po prostu widziałem taką do sprzedania i nigdy bym nie pomyślał że za takie auto można wywalić tyle kasy ( bez obrazy ). 10 tys za starlet? nawet z 96? sorry, ale już wolęmoją Camry z 92, co ma 190kkm i wyszła 13 tys + 2tys na wszystko co było do zrobienia razem z robocizną:) myślałem po prostu o autku do miasta, coby potwora nie palić co chwile na zimno, bo wtedy to i 17 na 100 łyknie... ale bede to musiał jeszcze przemyśleć:) pozdrowionka jeszcze raz dla wszystkich ******** :) m
3VZ.pl

bol0

• Gość
ceny starlet?
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Lipca 2005, 21:11:00 »
za Starlete 92-93 + wymiany mozna sie obecnie zmiescic w 5-6 tysiakach. 10 kola to mocna przesada. autko jest bardzo fajne, bezawaryjne, malo pali ale to golas. praktycznie zero wyposazenia czy luksusow. w wiekszosci starlet (tych 89-95) na rynku extrasy koncza sie na regulacji swiatel mijania   :abadgrin
jednak faktem jest, ze na auto do miasta nie znajdziesz nic lepszego, wiec poszukaj dobrze. nie bedziesz zalowal

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
ceny starlet?
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Sierpnia 2005, 11:30:29 »
jakby to kogoś interesowało to ta starletka jest dalej do sprzedania, (014) 6117453 - wieczorem, a zdjęcia TUTAJ :) cena dalej stoi na 8500, przebieg 129kkm, jak na zdjęciach, extrasów brak ( ma radio   :lol:  )
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl