Autor Wątek: Port USB w schowku centralnym  (Przeczytany 9950 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ciezki_paluch

• Gość
Port USB w schowku centralnym
« dnia: 10 Marca 2024, 22:16:01 »
Na jakimś filmie pokazującym najnowszą Corollę widać port USB - typ A- w schowku pomiędzy przednimi siedzeniami.
I nie jest to jedyny port USB w tym aucie, drugi - typ C - jest obok schowka przed pasażerem.
Czy jest możliwość zamontowania portu USB w schowku? Ktoś próbował/pytał w ASO?
Jeden port USB to tak bez rewelacji...

Offline shark_

• Toyot Chodzacy
Odp: Port USB w schowku centralnym
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Marca 2024, 06:43:00 »
Przy kratce nawiewu na tylne siedzenia masz jeszcze 2 porty usb C.  W schowku miedzy siedzeniami jest gniazdo zapalniczki i port usb C, multimedialny port usb C masz koło tacki do bezprzewodowego ładowania. (sedan my 2023)
Corolla 1.8 hybrid 23' style sedan

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Marca 2024, 06:51:46 »
Jest możliwość
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

ciezki_paluch

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Marca 2024, 20:52:24 »
Przy kratce nawiewu na tylne siedzenia masz jeszcze 2 porty usb C.  W schowku miedzy siedzeniami jest gniazdo zapalniczki i port usb C, multimedialny port usb C masz koło tacki do bezprzewodowego ładowania. (sedan my 2023)
Mam jakąś bieda wersję :(
Jedyny port USB-C jest koło schowka.
W schowku między siedzeniami jest gniazdo 12V i zaślepka w miejscu portu USB.
Z tyłu pod wylotami powietrza nie ma nic, lity plastik.
Tak jest w kombi w wersji wyposażenia Comfort Plus.

Offline rivendels

• Początkujący
  • Samochód:: Corolla 2.0 TS
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Marca 2024, 11:02:22 »
Tak jest w kombi w wersji wyposażenia Comfort Plus.
Mam tę samą wersję z 23go, kontaktowałem się w tej sprawie z obsługą klienta. Uzyskałem odpowiedź ze w wersji 2.0 hybryda jest tylko 1 port USB niezależnie od wersji wyposażenia. Ja kupowałem jeszcze 22 i w specyfikacji miałem dodatkowy port ale ostateczna jednak uległa zmianie. Jesli masz podobnie to sprobuj powalczyć, ja dostałem przegląd gwarancyjny gratis. Troche to dziwne ze ilosc usb zależy od wersji silnika.

Offline MarqsM

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Marca 2024, 15:47:24 »
Tak jest w wersjach silnikowych 2.0, dla wersji wyposażenia comfort i style w MR2023 (w innych się nie orientuję). Jest to sztuczne ograniczenie, bo gniazdko "zapalniczki" w podłokietniku jest, wersje GR sport oraz executive dodatkowy port USB C w połokietniku również mają (wg specyfikacji) a executive ma również na tunelu środkowym porty USB C dla tylnych pasażerów. Więc nie ma tutaj technicznych ograniczeń.
auris 5D 2008
corolla TS 2023

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl