Tylko to też działa z tego co czytam na zasadzie aktualizacji oprogramowania, a u mnie nawet nie chce się wgrać aktualizacja oprogramowania do radia, do nowszej wersji, bo w trakcie aktualizacji następuje restart, a wersje oprogramowania w radiu mam starszą od tej, do której chce zaktualizować, bo różni się numerem.
Więc bez sensu według mnie próbować aktualizacji do tej z USA z Carplay, bo i tak się nie wgra, jak podczas aktualizacji następuje restart radia.
Jeszcze może spróbuję rozebrać to radio z samochodu i odłączyć moduł nawigacji i odpalić radio bez modułu Nawigacji, tej nawigacji z Toyoty i tak nie używam, może zacznie bez modułu Nawigacji to działać jak należy. Jakby to zaczelomwtedy działać, to sobie wgram aktualizacje z Carplay przez ten sklep Hardon.
Bo nie ukrywam, trochę denerwujące jest, jak te radio się restartuje co 5 minut w trakcie jazdy, ale ciekawe czy bez modułu to zacznie działać, bo zastanawia mnie te zacinanie się radia, kto wie czy to jest związane z tym modułem.