Autor Wątek: Rejestrator w Corolli - czy da się podłączyć bez dodatkowego powerbanka?  (Przeczytany 761 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misiek00

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Lexus CT200H
Cześć forumowicze,
na przełomie czerwca / lipca będę szczęśliwym ( mam nadzieje ) posiadaczem Corolli w sedanie w wersji GR Sport w pakiecie Dynamic 2VP ( auto w transporcie z fabryki ) i zastanawiam się nad kwestią podłączenie rejestratora.
Przeszukałem kilka wątków lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ( jeśli jest w jakimś temacie proszę mnie przekierować ) mianowicie - czy da się na stałe podłączyć ( nie do gniazdka zapalniczki ) rejestrator Blackvue w taki sposób aby po zgaszeniu silnika rejestrator nie dostawał prądu? Nie korzystam z trybu parkingowego ale chce mieć pewność, że kamera nie będzie ciągnąć prądu po wyłączeniu zapłonu. I czy taką instalacje jest w stanie wykonać ASO?

Pozdro! :D

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Cześć forumowicze,
na przełomie czerwca / lipca będę szczęśliwym ( mam nadzieje ) posiadaczem Corolli w sedanie w wersji GR Sport w pakiecie Dynamic 2VP ( auto w transporcie z fabryki ) i zastanawiam się nad kwestią podłączenie rejestratora.
Przeszukałem kilka wątków lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ( jeśli jest w jakimś temacie proszę mnie przekierować ) mianowicie - czy da się na stałe podłączyć ( nie do gniazdka zapalniczki ) rejestrator Blackvue w taki sposób aby po zgaszeniu silnika rejestrator nie dostawał prądu? Nie korzystam z trybu parkingowego ale chce mieć pewność, że kamera nie będzie ciągnąć prądu po wyłączeniu zapłonu. I czy taką instalacje jest w stanie wykonać ASO?

Pozdro! :D
Cześć. Oczywiście że się da, choćby pod zapalniczkę.
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Misiek00

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Lexus CT200H
Tak jak napisałem w temacie, nie chciałbym ciągnąć kabla pod gniazdo zapalniczki, które znajduje się jak dobrze pamiętam pod podłokietnikiem? Chyba, że masz co innego na myśli :D Jestem laikiem w tych sprawach i dopiero można powiedzieć, że się "edukuje" :P

Offline Poli

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla1.8
Tak jak napisałem w temacie, nie chciałbym ciągnąć kabla pod gniazdo zapalniczki, które znajduje się jak dobrze pamiętam pod podłokietnikiem? Chyba, że masz co innego na myśli :D Jestem laikiem w tych sprawach i dopiero można powiedzieć, że się "edukuje" :P
  Witam na forum.  Podłącz kamerkę pod USB-C pod panel pod klimatyzacją. Po zgaszeniu silnika kamerka się wyłączy.

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
czy da się na stałe podłączyć ( nie do gniazdka zapalniczki ) rejestrator Blackvue

Witamy na forum.
tak da się, zastosuj sobie adapter do bezpieczników MINI bez nóżek i zainstaluj w bezpiecznik od gniazda zapalniczki do skrzynki bezpieczników pod kierownicą
« Ostatnia zmiana: 18 Maja 2024, 21:35:08 wysłana przez Colin »
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl