Autor Wątek: kompletna, pasujaca wiazka ISO CAN (zeby podlaczyc wzmacniacz bez ciecia kabli)  (Przeczytany 885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xclone

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Executive
Witajcie.

Macie gdzies może sprawdzone zrodlo kompletu wtyczek do naszej RAV4 (bez JBL), zeby wpiac wzmacniacz bez rozszywania kabli? Dziekuje za pomoc.

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
Focal do wzmacniacza focal impulse  4.320

Offline xclone

• Toyot Leżący
  • *
Focal do wzmacniacza focal impulse  4.320

dziękuję, ale pytam o źródło = miejsce zakupu, link, do konkretnego towaru, który kupiliscie, używacie, działa, pasował bez modyfikacji... oczywiscie, do konkretnego wzmacniacza (Focal, Audio-System, Bose) będzie konkretna wtyczka/adapter, ale zdarza się, że ta Y-wiązka ma wyjscia RCA (chinche) - i później już tymi chinchami można sobie spokojnie wejsć na wzmacniacz... takiego kabla szukam :) przy radiu wpinam "między" radio i firmowe kable, a "trzecią nogą" idę na i wracam z wzmacniacza...

ktos cos?

(kabel o którym piszesz z jednej strony ma wtyczkę do Focalowego wzmacniacza, a z drugiej gołe kable do wpięcia do instalacji w dowolnym aucie/radiu - nie o to chodzi)
« Ostatnia zmiana: 26 Maja 2024, 23:39:03 wysłana przez xclone »

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
Nie do końca bo w zestawie masz do ori instalacji konkretnego a auta tzn marki bo z tego co wiem to robią do Toyoty BMW Forda i nie pamiętam jeszcze jakich i wtedy jest Plug & Play i wtyczka do spięcia w instalację jakiegokolwiek auta. Mam osobiście focal wzmacniacz, sam zakładałem pod kierunkiem kilku tutaj kolegów poprawiłem sposób zasilania bo z Ori wiązki toyoty zasilanie idzie do wzmacniacza z radia a tu przy dobrym pędzie wywala bezpiecznik pod kierownicą. Zakupiłem na eBayu, szło z Niemiec i Francji (osobno kable ze wzmacniaczem i osobno głośniki) wyszło wszystko z przesyłką taniej niż kupione u nas na Allegro a gwarancję i tak mam od producenta w razie wu bo kupowane u oficjalnych dystrybutorów tyle że europejskich.

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
Dokładnie tak bo jest kilka wersji ale do corolii jest dokładnie ta i do RAV4

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
To co wysłałeś to jest właśnie przejście z Ori instalacji toyoty na ISO które spinasz z kablami focal od wzmacniacza, ja za tą wiązkę dałem 150zl , jak jesteś z Krakowa to udaj się do teleradioman przy 29 listopada. Tam mają od ręki

Offline xclone

• Toyot Leżący
  • *
To co wysłałeś to jest właśnie przejście z Ori instalacji toyoty na ISO które spinasz z kablami focal od wzmacniacza, ja za tą wiązkę dałem 150zl , jak jesteś z Krakowa to udaj się do teleradioman przy 29 listopada. Tam mają od ręki

no i dobra, spróbujemy :) dziękuję za pomoc, najwyżej będę dalej kombinować :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl