Witam, po wymianie linek hamulca ręcznego mam cały czas dziwne dzwieki dochodzące z prawego tyłu coś jakby coś luźnego pukało, przy podniesieniu dzwigni ręcznego hamulca problem występuje nadal. Problem występuje na nierównościach i przy uderzaniu tyłem o krawężnik, przy większych prędkościach oraz przy wiekszym obciążeniu na tył dzwieki są mniej słyszalne. coś luźnego w bagażniku, amortyzatory, łożyska, zabezpieczenia na szczękach to już zostało wyeliminowane. Byłem w sumie na 2 stacjach diagnostycznych i u 3 mechaników i nikt nic nie może znaleść, dodam że w tym modelu występują dwie długości linek hamulca ręcznego i przed były dłuższe a teraz są te krótsze czy to może mieć związek z takim objawem? przy zaciągnieciu hamulca recznego na max samochód hamuje słabiej niz przed wymianą linek. jeśli to wina długości linek to czemu taki objaw występuje proszę o jak najszybszą pomoc i wyjaśnienie bo jestem kompletnie zielony w tym a nie wiem już gdzie szukać pomocy, stuki i pukania są bardzo denerwujące taki dzwiek jakby coś luźnego ciągle gdzies pukało.