Autor Wątek: Camry Executive + vip 2019 rok  (Przeczytany 3501 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KubaCamry

• Gość
Camry Executive + vip 2019 rok
« dnia: 06 Czerwca 2024, 20:04:45 »
Szczegóły w ogłoszeniu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-camry-camry-executive-pakiet-vip-2-5-hybrid-218-km-pierwszy-wl-f-ra-vat-ID6GuZYZ.html

ps. @Ledziu pytałeś to oto jest, nawet z pozdrowieniami dla Ciebie :)

pireus

• Gość
Odp: Camry Executive + vip 2019 rok
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Czerwca 2024, 22:10:09 »
ps. @Ledziu pytałeś to oto jest, nawet z pozdrowieniami dla Ciebie :)
Piękny gest, dziękuję w imieniu kolegi, bo on jest wstydliwy  :grin:

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Czerwca 2024, 10:32:39 »
Nie chciałem zaśmiecać, ale jak już...popłakałem się. Serio
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Czerwca 2024, 12:29:55 »
Nie chciałem zaśmiecać, ale jak już...popłakałem się. Serio
Hmmm mam zablokowanego tego Trolla no ale skoro jest dział sprzedam + (jak to napisał nasz kolega @przemor :-)) postanowiłem sprawdzić co tak rozśmieszyło "Bolka za sklepem"  :grin:

Patrzę i nie wierzę, co my tu mamy ?

Mamy ogłoszenie idealisty motoryzacyjnego gdzie wymienione są same zalety auta, lista wyposażania, serwisowany w ASO!!! a na końcu przypiska jak oszukują na autach z USA i jest źle...

No ale o tym że auto posiada "wadę ukrytą' którą chwalił się właściciel to cisza !!! To że wada nie została usunięta co też wiemy z forum nic nie wspomniane !!!
O przybywaniu oleju co jest tą w/w wadą też cisza... bo pewnie po prawie 100k.km. panewki były sprawdzane no ale nie ma info.

Kolejna sprawa nazywanie pracowników ASO gamoniami, pier...lenie jacy sa beznadziejni a potem chwalenie się że u gamoni serwisuje auto brawo... ktoś jest gamoniem a ktoś debilkiem  :laugh:

A co z numerkami o które prosi otomoto się stało ? :laugh: :laugh: :laugh:

Idziemy dalej auto jest na f.vat 23% czyli jest autem "w firmie" a były zgłoszenia potrzebne przy aucie firmowym ?

Ale @Krisman masz rację jest to bardzo śmieszne "za sklepem" jechać po auto z wada ukrytą o której właściciel "zapomniał"   :|

« Ostatnia zmiana: 07 Czerwca 2024, 12:38:30 wysłana przez ledziu »

pireus

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Czerwca 2024, 14:37:03 »
O przybywaniu oleju co jest tą w/w wadą też cisza...
Ledziu, przecież pisałeś, że to nie jest żadna wada, bo w innych markach silniki się rozlatują i całe samochody płoną.  :grin:
Hmmm mam zablokowanego tego Trolla no ale skoro jest dział sprzedam
Kłamczuszek, czytasz wszystko  :grin:

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Czerwca 2024, 20:50:34 »
Nieaktualne.
Sprzedane w 30 godz. od wystawienia na portalu.
Mogłem dać wyższa cenę ale chciałem sprzedać, a nie sprzedawać.

@ledziu
Po 1 przybywanie oleju nie jest żadną wadą ukrytą, jest oficjalne pismo Toyoty, że to normalne zjawisko. Większość użytkowników o tym wie, poza pracownikami ASO, którzy na dzień dobry mówią „pierwszy raz się z tym spotykam”.
Wadą ukrytą jest brak informacji o szkodzie całkowitej ekonomicznej nie technicznej.
Po 2 do czasu poznania Colina auto było serwisowane w ASO, pózniej u Colina. Wpisy są w bazie Toyoty więc jest to tak jakby było w ASO, klient dostał wydruk więc ma pełną świadomość.
Po 3 wszystkie numerki w otomoto zostały podane, jest tam opcja ukrycia nr rej i tą opcję wybrałem. Kto zadzwonił i był konkrety, dostał SMS nr rej. Śmieszne jest to, że zwracasz na to uwagę. Przecież Ty nawet nr vin w ogłoszeniach nie podajesz.
Po 4 co Ty masz z tymi zgłoszeniami z autem firmowym? Jakaś obsesja? Ale zgadza się do parafii nie zgłosiłem nie było też ochrzczone czy tam poświęcone, koraliki i wizerunki świętych też nie wisiały na lusterku.
Po 5 jesteś na forum od 2013 roku i nie wrzuciłeś żadnego ogłoszenia aż tak się wstydzisz swoich rodzynków.

pireus

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Czerwca 2024, 21:23:40 »
Po 5 jesteś na forum od 2013 roku i nie wrzuciłeś żadnego ogłoszenia aż tak się wstydzisz swoich rodzynków.
Ledziu sprzedaje swoje rodzynki do Afryki, tam nikogo VIN nie interesuje.

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Czerwca 2024, 22:38:15 »
Ty tu sobie śmieszkujesz, a te samochody zwiedzą więcej świata niż nie jeden z nas.
Podróż z Japonii do USA, z USA do Europy, z Europy na emeryturę do Afryki… po drodze solidny lifting ze zmianą 1/2 auta. :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl