Autor Wątek: mp3 player  (Przeczytany 5994 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gorgo24

• Gość
mp3 player
« dnia: 01 Sierpnia 2005, 19:45:23 »
chcękupić sobie pendrive który ma funkcjęmp3 playera i mam pytanie czy bedzie to urządzenie odtwarzac przez kasete przejsciowke czy musi to byc sam mp3 player czy niebedzie to mialo roznicy bardzo prosze o opinie jakie playery macie potrzebuje jakis tani model i niewiem jakiej firmy bardzo prosze o pomoc  :)

Smok

• Gość
mp3 player
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Sierpnia 2005, 07:07:23 »
przenosze do ,,car audio"

Offline szfystack

• Toyot Pełzający
  • **
    • zdjęcia...zdjecia...zdjęcia...
mp3 player
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Września 2005, 23:22:20 »
na pewno będzie działać przez przejściówkę.
Do tego właśnie są:):)
Ja mam odtwarzacz Tevion z SD 256 KINGSTON i smiga bardzo ładnie
Jak masz radio z gniazdem CD in to też skutkuje:):)
Pen drive jest wygodniejszy pod względem przegrywania- podłączasz USB i masz, za to przy kartach pamięci- możesz mieć 10 kart po 256 MB i nie przesłuchasz tego przez miesiąc :o - tylko SD wyjmujesz

Bobikos

• Gość
Odp: mp3 player
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Marca 2006, 21:58:48 »
Witam. Jeśli chodzi o taki patent w Corolli ( i prawdopodobnie w Avensisie też ) to znalazłem ciekawą stronkę w necie gdzie autor wykorzystuje wejście zmieniarki do podłączenia np. mp3 playera. Nie jest to banalne rozwiązanie ale warto spróbować myślę. Chodzi oczywiście o fabryczne radia Toyotki i tylko niektóre modele.

http://www.softservice.com.pl/corolla/avc/

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Kwietnia 2006, 13:07:39 »
Z przejściówkami różnie bywa.
Miałem radio Toyoty fabryczne (stary model - z 1992 r) i nie dało się używać przejściówki, bo cały czas radio włączało "przewijanie" kasety

Bobikos

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Lipca 2006, 00:54:42 »
Witam. Właśnie skonstruowałem urządzonko włączające wejście zmieniarki. Jeśli ktoś z was tworzy ten układzik i ma problemy to służę pomocą na privie. Urządzenie na pewno działa w Ave I i Corolli, w innych nie wiem narazie. Pozdro

lukrobax

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Lipca 2006, 22:21:46 »
Witam. Właśnie skonstruowałem urządzonko włączające wejście zmieniarki. Jeśli ktoś z was tworzy ten układzik i ma problemy to służę pomocą na privie. Urządzenie na pewno działa w Ave I i Corolli, w innych nie wiem narazie. Pozdro

Cześć, ja byłbym bardzo zainteresowany tym urządzeniem, powiedz mi tylko czy pasuje ono do radia CD montowanego w Avensis 1 z 2002r (po FL)?? Czyli o ile się nie mylę to mam radio Panasonic??
A druga rzecz to czy dobrze rozumiem zastosowanie urządzenia, a mianowicie czy wykorzystuje ono port zmieniarki jako wejście AUX do którego mogę podłączyć np MP3 playera z funkcją wyjścia Liniowego?
Pozdrawiam - Łukasz

Bobikos

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Lipca 2006, 17:47:40 »
Tak, układ pasuje do radia z cd w Ave I. Tak jak mówisz układ uaktywnia wejście zmieniarki i można do niego podłączyć sygnał audio z wyjścia liniowego odtwarzacza. Jeśli jesteś zainteresowany napisz wiadomość prywatną albo maila. Pozdro

Bobikos

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Listopada 2006, 19:38:31 »
Pytanko do forumowiczow, czy ktos z was zmontowal i uruchomil uklad? Jesli tak prosze o kontakt w celu skonsultowania spostrzezen :)

Bobikos

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Kwietnia 2007, 16:17:31 »
Dla zaintersowanych tematem podłączenia mp3 playera do fabrycznego radia Toyoty

http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=14785.0

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl