Autor Wątek: Brak weryfikacji telefonu w nowej aplikacji Moja Toyota  (Przeczytany 1550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jbud

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: CH-R
Brak weryfikacji telefonu w nowej aplikacji Moja Toyota
« dnia: 24 Czerwca 2024, 12:31:16 »
Witam, właśnie zakupiłem nową C-HR i jutro odbieram, po zainstalowaniu nowej aplikacji Moja Toyota (czarna ikonka), nie mogę zweryfikować numeru telefonu. Mam komunikat, że na telefon wysłano kod 6-cyfrowy do weryfikacji, ale nic nie przychodzi. Wylogowanie i ponowne logowanie, reset telefonu nie pomaga. Czy ktoś miał podobny problem i udało się go rozwiązać?

Offline matyspio

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: C-HR 2.0 GR S
Odp: Brak weryfikacji telefonu w nowej aplikacji Moja Toyota
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Czerwca 2024, 09:09:44 »
Nie miałem nigdy problemów, ale wkurza mnie masakrycznie, że tylko jeden tel może być dopisany do auta.
Po dopisaniu drugiego wywala tego pierwszego...

Offline jbud

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Czerwca 2024, 22:07:57 »
W systemie multimedialnym można zapisać 3 profile kierowców, przy czym ten który jest głównym ma dostęp do wszystkich opcji w aplikacji Moja Toyota na telefonie. U mnie żona jest jako główny kierowca, ale jak zaloguję się na moim telefonie przy użyciu jej loginu i hasła to też mam dostęp do wszystkiego z mojego telefonu.

Offline Konrad62

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: C-HR II 1.8 '24
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Czerwca 2024, 00:20:37 »
W systemie multimedialnym można zapisać 3 profile kierowców, przy czym ten który jest głównym ma dostęp do wszystkich opcji w aplikacji Moja Toyota na telefonie. U mnie żona jest jako główny kierowca, ale jak zaloguję się na moim telefonie przy użyciu jej loginu i hasła to też mam dostęp do wszystkiego z mojego telefonu.

Możesz napisać jak to wygląda dla 2 właścicieli? Czy jest opcja aby 2 osobne konta Toyota były podłączone do jednego auta i miały pełny dostęp? Jeśli nie to czy mogą być 2 osoby zalogowane do tego samego konta na raz, na 2 osobnych telefonach?
C-HR II 1.8 '24 Comfort
Auris II FL 1.8 '18 Premium+Comfort

Offline jbud

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Czerwca 2024, 21:34:02 »
Sprawdziłem mogą być 2 osoby zalogowane do tego samego konta na raz, na 2 osobnych telefonach, można przeglądać wszystkie dane, sterować zdalnie np. klimatyzacją. Natomiast nie znalazłem możliwości, aby 2 osobne konta Toyota były podłączone do jednego auta i miały pełny dostęp w tym samym czasie.

Online Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl