0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: tomiapage w 20 Grudnia 2024, 22:12:377 listopada chyba zamówiłem ale odrazu mówiłem że mi się nie spieszy bo honda jeszcze śmiga aż miło. W sumie to zdziwiony jestem że tak szybkoNapisz jak już będziesz za kierownicą. Ja zamówiłem 02 grudnia więc nie liczę. że 8 stycznia pojadę do sanatorium. Szkoda.
7 listopada chyba zamówiłem ale odrazu mówiłem że mi się nie spieszy bo honda jeszcze śmiga aż miło. W sumie to zdziwiony jestem że tak szybko
Cytat: lobos w 28 Listopada 2024, 18:16:20Nokiany bardzo chwalone i w rozsądnej cenie. Ja chyba skuszę się po raz pierwszy na all season Michelin CrossClimate 2. Zobaczymy jak się spiszą?Może zima odwołana na Pomorzu? Spróbuję dojeździć na tych letnich a jesienią 2025 wielosezonowe.
Nokiany bardzo chwalone i w rozsądnej cenie. Ja chyba skuszę się po raz pierwszy na all season Michelin CrossClimate 2. Zobaczymy jak się spiszą?
CHR COMFORT zamówiona 2 grudnia. Dziś info = u dilera. Czekam na fakturę by wpłacić resztę. Mo ktoś coś podobnego?
Czyli jedzie do Polski -U mnie wczoraj zmiana statusu na Koper, czyli musiały przypłynąć tym samym statkiem. Wg TCE - dotarcie do Mszczonowa to 30.12, ale kto wie, zobaczymy.
Cytat: Arturro99 w 18 Grudnia 2024, 15:07:23Czyli jedzie do Polski -U mnie wczoraj zmiana statusu na Koper, czyli musiały przypłynąć tym samym statkiem. Wg TCE - dotarcie do Mszczonowa to 30.12, ale kto wie, zobaczymy.W Mszczonowie wcześniej bo już chyba 21 grudnia dotarły. Nasze CHR-ki są z tego samego statku. Czas trudny bo poszatkowany świętami, sylwestrami i innymi Nowymi Rokami. W sumie nie ciekawie to wygląda. Informujmy się ...
Nierealne. Ja zamówiłem początkiem grudnia, obiecane mam na koniec stycznia, a i tak widzę że idzie to jak krew z nosa.
Maja przykaz fakturowania aut zamówionych w 2024 roku przed końcem roku. Info od sprzedawcy w salonie
Może tak być ja fakturę zapłaciłem a nie wiem kiedy auto odbieram