Autor Wątek: Corolla 2023 multimedia  (Przeczytany 1094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piguła

• Początkujący
  • Samochód:: Toyota Corolla
Corolla 2023 multimedia
« dnia: 07 Lipca 2024, 23:02:40 »
Witam. Nie jestem jeszcze zaawansowanym użytkownikiem owej Corolli stąd kilka moich pytań.
1. Mam smartfon z Androidem - czy jestem skazany na przewodowe łączenie z samochodem żeby w pełni korzystać z android auto?
2. W jaki sposób mogę korzystać z youtube na ekranie głównym (chodzi głównie o muzykę - sety)
3. W jaki sposób wbudowana nawigacja/mapy jest aktualizowana i jak długo będzie? Bezpłatnie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Offline akvaj

• Początkujący
  • Samochód:: Corolla
Odp: Corolla 2023 multimedia
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Czerwca 2025, 19:33:12 »
Witam, szukam odpowiedzi na to Samo pytanie.Posiadam Toyote dwa miesiace i powiem ze Android Radio,i jego navigacja to zart.Toyota Corolla HB/TS Take pisze w MyToyota,rocznik 2021,Przesiadlem sie z Francuza i mam Problem jak kolega wyzyj .
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwca 2025, 19:36:18 wysłana przez akvaj »

Offline muzz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla 1.8H TS
Odp: Corolla 2023 multimedia
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Czerwca 2025, 21:08:29 »
1. Mam smartfon z Androidem - czy jestem skazany na przewodowe łączenie z samochodem żeby w pełni korzystać z android auto?

bez dodatkowych dodatków ;) tak, tylko kabel

2. W jaki sposób mogę korzystać z youtube na ekranie głównym (chodzi głównie o muzykę - sety)

j/w

3. W jaki sposób wbudowana nawigacja/mapy jest aktualizowana i jak długo będzie? Bezpłatnie?

ota, standardowo chyba 3 czy 4 lata po sprzedaży samochodu, później można za to zapłacić...sprawdziłem, 4 lata

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl