Autor Wątek: Toyota Yaris Simple jak aktywować aby światła mijania zapalały sie automatycznie  (Przeczytany 3256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejGdz

• Toyot Leżący
  • *
Witam ,

Posiadam Toyota Yaris wersja limitowana Simple rocznik 2013.
Problem jest tego typu że od początku w aucie nie ma takiego "myku", że jak odpalę samochód włączają się światła mijania.
Trzeba przed wystartowaniem przekręcić gałkę od świateł i włączyć światła.
Dziś byłem w ASO i powiedzieli mnie że tym modelu nie ma możliwości z poziomu komputera aktywować funkcję że światła automatycznie zapalą się po odpaleniu pojazdu.
Czy faktycznie nic w tym temacie nie można zrobić aby ułatwić sobie życie i nie płacić mandatów za jazdę latem bez świateł ?

Offline AndrzejGdz

• Toyot Leżący
  • *
Czyli nie ma możliwości aktywowania tej funkcji z poziomu komputera.
Czy to sprawdzony produkt i śmiało mogę kupować kupować do tego modelu Toyoty  ?

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Zamontowac moduł do świateł jak radzi Pireus,
a ja doradzam moduł z czujnikiem zmierzchu. Np. moduł zrealizuje dzienne - długie na 30% a gdy jest ciemniej na zewnątrz moduł sam przełączy na światła mijania wraz z pozycyjnymi.

W.tym limitowanym modelu nie ma nic co można zakodowac komputerem
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline AndrzejGdz

• Toyot Leżący
  • *
Zamontowac moduł do świateł jak radzi Pireus,
a ja doradzam moduł z czujnikiem zmierzchu. Np. moduł zrealizuje dzienne - długie na 30% a gdy jest ciemniej na zewnątrz moduł sam przełączy na światła mijania wraz z pozycyjnymi.

W.tym limitowanym modelu nie ma nic co można zakodowac komputerem
Czy taki moduł z czujnikiem zmierzchu tez można zakupić na BartSoft ?

Offline Boggo7

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Yaris hy
Witam.jestu tu pierwszy dzień od razu zobaczyłem pytanie o światła mijania w yarisie.rowniez posiadamy taka Toyota Yaris to moja żona jeździ.swiatla włączają się automatycznie po zmierzchu.zamontowalej jej światła DRL w kierunkach do jazdy dziennej razem z kierunkami bardzo fajnie to wygląda .posiadałem yaris 2 i również tak miałem

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl