Autor Wątek: Corolla E21 bezpieczniki  (Przeczytany 9573 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antuchkin

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla E21 2.0
Corolla E21 bezpieczniki
« dnia: 31 Sierpnia 2024, 20:03:24 »
Potrzebna pomoc przy bezpiecznikach.
Niestety mój post muszę podzielić na kilka bo przy zamieszczaniu nie można przekroczyć 600 znaków.
Na początek przedstawię wersję i wyposażenie mojej Corolli bo zapewne jest to istotne przy bezpiecznikach. Corolla HB z 2019 roku 2.0 Hybrid.
Wyposażenie nie wiem co jest w standardzie dlatego wymienię wszystko o czym wiem: lampy przednie na szeroką wtyczkę (chyba jest to ful led), radar, kamera, 6 czujników z przodu (asystent parkowania),tempomat, grzana kierownica, automatyczne światła, prawdopodobnie Keyless Go.

Offline Antuchkin

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Corolla E21 bezpieczniki
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Sierpnia 2024, 20:04:28 »
Auto kupiłem uszkodzone czy odpowiednie bezpieczniki są na swoich miejscach czy któryś też nie brakuje itp.
Niestety w moim aucie nie ma klapki bezpieczników znajdujących się pod kierownicą i nie wiem, który za co odpowiada i czy dobre bezpieczniki są zastosowane. Znalazłem w sieci zdjęcie klapki tych bezpieczników tylko od Corolli TS, ale nie wiem w jakim wyposażeniu i niby wszystko się pokrywa z tym co jest u mnie.
Prośba może ktoś z Forumowiczów ma taką wersję jak moja i mógłby potwierdzić czy zdjęcie klapki które zamieściłem to jest to czego szukam.

Offline Antuchkin

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Sierpnia 2024, 20:05:18 »
Zdjęcie klapki z Corolli ST

Kolejny temat to bezpieczniki w komorze silnika. Tutaj już mam klapkę, ale jak zacząłem porównywać bezpieczniki wpięte z tym co podane jest na klapce to zgłupiałem. Bo albo klapka jest nie od tego auta, albo ktoś powypinał część bezpieczników, a niektóre mają złe wartości.
Tutaj kolejna prośba o porównanie jak to u Was wygląda.

Offline ArturB

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: -
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Września 2024, 21:20:35 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl