0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z czego co wiem to da się to zrobić. Ja szczerze mówiąc znalazłem radio, które ma o wiele więcej funkcji niż to jest w standardowym radiu Toyoty, fakt i cena 3000 zł oparte na androidzie 12. Pytanie na czym Ci zależy przy wymianie tego radia, dlaczego chcesz wymienić ? Czy obecne nie spełnia Twoich oczekiwań ?
Pewnie chodzi mu o jakieś dedykowane rozwiązanie z Aliexpress. Działa po prostu jak tablet na Androidzie, możesz uruchomić każdą aplikacje, zrobić splitscreen, odpalić YT czy cokolwiek.
Cytat: Konrad62 w 04 Listopada 2024, 13:35:56Pewnie chodzi mu o jakieś dedykowane rozwiązanie z Aliexpress. Działa po prostu jak tablet na Androidzie, możesz uruchomić każdą aplikacje, zrobić splitscreen, odpalić YT czy cokolwiek.A to nie jest tak ze na takim urządzeniu wtedy nie bede widzial parametrow auta tak jak teraz widze na oryginalnym radiu ?Np. opcja ktora pokazuje kiedy jade na prądzie a kiedy na benzynie (mninigrafika z autem)
Ja wymieniłem na takie z aliexpress, z Androidem 13. Wszystko działa bez problemów. Jest informacja o układzie hybrydowym i nawet pokazuje ciśnienie w oponach. Kamera cofania też działa. Rozmowy telefoniczne są gorsze, tzn. rozmówca słyszy mnie gorzej.