0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Toyota umi tylko w napęd, reszta kuleje, od rdzy po navi. Ale za to cena coraz wyższa.
Za tydzień mam pierwszy przegląd. Ciekawe co będzie… różnica cen to 400 zł w różnych ASO w Warszawie. Poza Warszawą nawet więcej…
Wjeżdżam do tunelu pod Świną, i...szyby się same zamknęły, obieg powietrza przełączył się na wewnętrzny.Zaparowane szyby? Natychmiast się uruchamia odparowanie. System asystenta autostradowego? Wyhamuje auto do 60km/h w kryzysowej sytuacji
Witam Tomku , w czwartek jestem umówiony na I przegląd , wg. czarnej apki cena 1284 zł , ASO potwierdziła taką samą cenę , jadę z własnym olejem TOYOTA 0w16 , ciekawie ile policzą ?. Na liczniku 12600 km .pozdrawiam serdecznie
Tęsknię za czasami, gdy człowiek wsiadał do dowolnego samochodu i po prostu jechał i nie czul się jak w kokpicie samolotu
Żyją jeszcze tacy, co tęsknią za taką techniką
Cytat: Krisman w 24 Września 2024, 22:21:34Żyją jeszcze tacy, co tęsknią za taką technikąWiem że wszyscy na tym forum muszą być identyczni ale np. ja jestem inny. I nienawidzę ekranów, braku guziczków, pikania i miliona systemów. Z premedytacją szukam aut prostych a jak byłaby możliwość dopłacić do nowego bez tych gówien to bym dopłacił.
ja też chętnie poszedłbym do salonu mercedesa kupić nowego MB� w123 ,
Dwa razy w życiu prowadziłem W123
Więc miałem okazję przejechać się nową sztuką 300d