0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie wycina lektora, dość często zabija AA. To jest skutek tego wynalazku RSA
Pikanie z RSA nadal wycisza komunikat, ale nie ubiło mi od jakiegoś czas AA
Cytat: Konrad62 w 27 Września 2024, 18:46:16Czy wiadomo co się zmieniło w 2024 że dopiero od tego roku działa bezprzewodowo AA? Była jakaś zmiana w sprzęcie czy tylko oprogramowanie względem 2023?To nie jest kwestia tylko softu. Wersja 2024 ma inny hardware.
Czy wiadomo co się zmieniło w 2024 że dopiero od tego roku działa bezprzewodowo AA? Była jakaś zmiana w sprzęcie czy tylko oprogramowanie względem 2023?
Cytat: coolicz w 28 Września 2024, 00:01:39Cytat: Konrad62 w 27 Września 2024, 18:46:16Czy wiadomo co się zmieniło w 2024 że dopiero od tego roku działa bezprzewodowo AA? Była jakaś zmiana w sprzęcie czy tylko oprogramowanie względem 2023?To nie jest kwestia tylko softu. Wersja 2024 ma inny hardware.Mam Corolle 2023 i irytuje mnie AA po donglu (jest niestabilne). Co dokładnie w sprzęcie się zmieniło bo zastanawiam się czy ewentualną modyfikacja jest możliwa?
Pare miesiecy temu kupilem takiego dongla https://pl.aliexpress.com/item/1005008238131151.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.30.4a3d1c24ohva4J&gatewayAdapt=glo2pol i jak do tej pory dziala dobrze
No właśnie, trzeba kupować z USB A i przejściówką na C. Kupiłem z USB C i nie mogę wsadzić do gniazdka które obsługuje AA, bo to gniazdko jest lekko schowane. Wysłane z mojego Pixel 9 przy użyciu Tapatalka
Lekko zbaczajac z tematu - tez mam Corolle 2023 i juz trzeciego dongla. Dwa pierwsze chinczyki byly kaprysne i niestabilne, i ostatecznie padly. Choc inni je tu chwala, ja tyle szczescia nie mialem. Na trzeciego juz nie sepilem i kupilem AAWireless -> https://www.aawireless.io/en/products/aawireless-two?locale=en-PL. Jak dotad dziala, od chyba 3 miesiecy. Apka na telefon jest aktualizowana, firmware samego dongla tez.Co zmienili w hardware w 2024? Wstawili ... chinskiego dongla!?
nie mam srajfona i miec nie bede, wiec bez plusa. Dostawa byla na pojutrze, ze sklepu ktory wskazalem, bo ofert mozna znalezc wiele, do tego przewaznie drozszych.