Autor Wątek: Pytanie dotyczące wersji Priusa oraz wyposażenia.  (Przeczytany 1229 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hanuszkiewicz

• Prawie Toyot
  • Samochód:: fiat 500
Pytanie dotyczące wersji Priusa oraz wyposażenia.
« dnia: 28 Października 2024, 11:39:23 »
Cześć! Jeszcze w tym roku zakupie Priusa IV. Mam na oku rocznik 2017 i 2019. Czy są miedzy nimi jakieś różnice? Wersje wyposażenia to: Active, Premium i Prestige, tak?

Co to jest Executive?

Są jeszcze jakieś inne pakiety opcjonalnego wyposażenia o których warto widzieć?

Jeśli auto ma czarne miejsce na kubek z przodu to znaczy ze jest sprowadzane?

Generalnie szukam najbardziej wypasionej wersji ale może bez navi, podobno nie łączy z się applecar?

Dziekuje!
« Ostatnia zmiana: 28 Października 2024, 12:21:28 wysłana przez Hanuszkiewicz »

Online Konrad62

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: C-HR II 1.8 '24
Odp: Pytanie dotyczące wersji Priusa oraz wyposażenia.
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Października 2024, 17:22:09 »
Z tego co mi się wydaje to wersje wyposażenia zależą od kraju sprzedaży, są różnice jak auta są skonfigurowane. Najłatwiej będzie znaleźć cennik modelu i rocznika który cię interesuje.
C-HR II 1.8 '24 Comfort
Auris II FL 1.8 '18 Premium+Comfort

Offline Hanuszkiewicz

• Prawie Toyot
  • Samochód:: fiat 500
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Października 2024, 18:16:34 »
Z tego co mi się wydaje to wersje wyposażenia zależą od kraju sprzedaży, są różnice jak auta są skonfigurowane. Najłatwiej będzie znaleźć cennik modelu i rocznika który cię interesuje.

Dzięki za radę. Poszukam.

Patrzyłem też na oceny aut Toyoty na stronie AutoCentrum - czy to jest w jakiś sposób wymierne?

Na otomoto jest np model C-HR w podobnej cenie jak właśnie Prius który mnie interesuje i przyznam, że ta pierwsza kusi, aczkowiek oceny ma słabe. Można temu ufać?

Offline zbyl31

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 phev
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Października 2024, 09:57:35 »

Dzięki za radę. Poszukam.

Patrzyłem też na oceny aut Toyoty na stronie AutoCentrum - czy to jest w jakiś sposób wymierne?

Na otomoto jest np model C-HR w podobnej cenie jak właśnie Prius który mnie interesuje i przyznam, że ta pierwsza kusi, aczkowiek oceny ma słabe. Można temu ufać?

Najprościej to idź i porównaj te dwa auta.
CHR i Prius oprócz silnika to dwa różne auta.  ( wielkość itp. )

RAV4 PHEV

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl