W przednich drzwiach nie ma dodatkowej kostki do oświetlenia klamki w Comofrt 2024.
Składane lusterka działają jak fabryka, wystarczą same lusterka plus przyciski do szyb kierowcy, aby mieć nad nimi kontrolę.
Na ten moment nie udało mi się dalej znaleźć wtyczki do oświetlenia stóp u kierowcy, myślę że jest gdzieś w tunelu środkowym. Jeśli jej nie będzie to zastosuję przedłużki z AliExpress niby przeznaczone na tylne stopy ale co to za różnica.
Napatoczyłem się na instalację tej Cobry, nigdy więcej tego nie wezmę zdecydowanie. Coś u Colina pewnie zamontuję, bo to co widzę jest tragikomiczne. Fajni by też było jakby instalatorzy sprzątali po sobie, a nie zostawiali ścinki z trytytek gdzie popadnie. I nie dobijali śrub na chama wkrętarka bo to plastik w plastik.
Zamontowane boczki z Style (miękka góra) dodatkowo wyciszone to jest kosmiczna różnica wewnątrz. Dodatkowo już wiem co w moich drzwiach tak strzelało, było to mocowanie boczku, jest na takiej lichej blaszce która pracuje i generuje skrzypienie jak starego zawiasu.