Autor Wątek: Podłokietnik w E12  (Przeczytany 2713 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marty_McFly

• Gość
Podłokietnik w E12
« dnia: 05 Sierpnia 2005, 23:24:12 »
Witam,
Mam Corolle E12 w wersji Terra po FL. Standardowo jest w niej okrojony podłokietnik z wersji Luna i wyższych. Ja chciałbym właśnie przełożyć ten podłokietnik z bogatszej wersji do mojej. Chodzi mi oczywiście o przełożenie tylko i wyłącznie tej "przykrywki" czyli częsci o którą sięopieram. W bogatszej wersji jest ona obszyta materiałem, troche dłuższa i ma dodatkowy wewnętrzny schowek. Potrzebuje zdjęcie sposobu zamocowania tego z bogatszej wersji. Niestety u mnie w lokalnym salonie mają tylko terre i nie wiedzią czy sposób mocowania jest taki sam. Dlatego jak ktoś by mógł zrobić zdjęcie i umieścić na forum byłbym wdzięczny. Chodzi o fote po otwarciu schowka tego dużego pstryknięcie tylko mocwać od środka.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2009, 09:24:25 wysłana przez Janmor »

adi

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Sierpnia 2005, 09:05:44 »
Szkoda ,ze wczesniej nie pisales bo przez pare dni jezdzilem coroola w wersji sol :)

Jak dla mnie to w TERRA podlokietnik jest troche za niski a w SOL za wysoki :wink:  przydalo by sie cos po srodku.....

Do tego to obszycie jego....to byla wersja testowa ktora jezdzilem wiec wiadomo jak ludzie takei samochody traktuja ale ten material byl strasznie poniszczony wiec nie wiem czy to sie oplaca....

Plusem jest to ze ma drugi mneijszy schowek :)

Mocowania ma pewnie takie same :roll:

Marty_McFly

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Sierpnia 2005, 20:49:45 »
nikt mi fotki nie zrobi?  :(  wszyscy macie wersje podstawowe? ;)

smiodus

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Sierpnia 2005, 14:51:41 »
Cytat: Marty_McFly
nikt mi fotki nie zrobi?  :(  wszyscy macie wersje podstawowe? ;)

mocowanie jest takie samo, tez chcialem to zrobic ale cena mnie zabila takiego zabiegu... ~1000 PLN w salonie chyba ze masz taniej...

pozdrawiam
Sebastian

Marty_McFly

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Sierpnia 2005, 14:56:25 »
Cytat: smiodus
..ale cena mnie zabila takiego zabiegu... ~1000 PLN w salonie chyba ze masz taniej...

matko, gdzie Tobie taką cene powiedzieli? Ja byłem w salonie Toyoty i powiedzieli, że koszt to 350zł

smiodus

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #5 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:06:49 »
Cytat: smiodus
..ale cena mnie zabila takiego zabiegu... ~1000 PLN w salonie chyba ze masz taniej...

matko, gdzie Tobie taką cene powiedzieli? Ja byłem w salonie Toyoty i powiedzieli, że koszt to 350zł

sprawdzilem u dwoch toyota-wlochy i w&j, cena za sam element bez montarzu

pozdr
Sebastian

adi

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:10:09 »
pewnei 1000 kosztuje caly podlokietnik a 350 tylko gora :roll:

Marty_McFly

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:11:08 »
Cytat: adi

dokładnie, reszta podłokietnika jest w każdej wersji taka sama, róznią siętylko "nakładką"

smiodus

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #8 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:14:09 »
Cytat: adi

dokładnie, reszta podłokietnika jest w każdej wersji taka sama, róznią siętylko "nakładką"

OK, jak zamontujecie dajcie znac :) ja sie poddalem po uslyszeniu ceny ... rozstaw srubek itd sprawdzilem w ASO i  gosc powiedzial ze nie powinno byc klopotu.

pozdr
Sebastian

adi

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #9 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:19:33 »
ja nei zameirzam nic zmeiniac :lol:

Marty_McFly

• Gość
Pod³okietnik w E12
« Odpowiedź #10 dnia: 08 Sierpnia 2005, 15:23:25 »
ja podłokietnik napewno sobie przełoże w najbliższym czasie, napewno zdam na forum fotorelacje z przekładki i kosztów z tym związanych :D

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl