0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
QSafe ID CAN jest wstanie wyłączyć dźwięki systemu RSA.
Auto Hold na stałe można bodajże włączyć przytrzymując kilka(naście) sekund (jest na pewno w instrukcji gdzieś),
Na AliExpress są zestawy
Chciałem potwierdzić, że system zabezpieczający CANLOCK wyłącza na stałe dźwięk przy rozpoznawaniu znaków drogowych (Yaris Cross 2024 130KM). Mam już zamontowane i działa super. Poza tym nawet jeśli wyczerpie się bateria w pilocie można awaryjnie ustawioną wcześniej kombinacją klawiszy na kierownicy bądź tel. komórkowym odblokować auto. Montowałem w Krakowie przy ul. Balickiej (Top Auto Kraków). Zrobiłem u nich od razu wyciszenie wnętrza i teraz to jest auto Premium.
Jeszcze tylko nie znalazłem patentu na włączenie na stałe systemu AUTO HOLD aby po ponownym rozruchu był zawsze włączony. Jakby ktoś miał rozwiązanie to proszę o info.
z czasem zauważyłem jego wady i teraz stosuję sporadycznie, w sprzyjających okolicznościach.
Cytat: szanto w 14 Marca 2025, 18:45:31z czasem zauważyłem jego wady i teraz stosuję sporadycznie, w sprzyjających okolicznościach.Jakie to są wady? I jakie okoliczności są sprzyjające?