dostaliście maila z Toyota More
Oczywiście, a ponieważ kupowałem zawsze nowe auta Toyoty na firmę od 15 lat to mailują i dzwonią do mnie praktycznie codziennie!
ale słuchać moich uwag od lat nie chcieli, całkowita olewka.
Pisałem,
pycha kroczy przed upadkiem to mnie tu na forum pracownicy Toyoty oburzeni wyśmiewali... ale nie wiedzą że ja jestem cierpliwy, zobaczymy za parę lat. Choć raczej jeszcze szybciej.
Podam wam inny przykład.
Zawsze, czyli u mnie od ponad 30 lat kupowałem sprzęty, narzędzia Milwaukee. Jak jeszcze to się nazywało AtlasCopco i było produkowane w Europie. Potem kupowałem w USA, następnie weszli do Europy.
Ostatnio szukam elektryczny sekator do gałęzi, ręczny + na rurze by sięgac wysoko na drzewa.
Sprawdzam Milwaukee kosztuje 3199zł długi + 2299zł reczny + Dodatkowa bateria jedyne 800zł Razem 6498zł Tak!
Wiem, że Milwaukee będzie "dobre" bo już nie solidne jak kiedyś ale dobre. Ale proszę! 6,5k ?
Sprawdzam na Aliexpress, a tam wymyślił Chińczyk Sekator ręczny+ dokładana przedłużka do akumulatora i tym sprytnym sposobem jest za 200zł z dwoma akumulatorami.
tak to jest tandetniejsze i zapłaciłbym chętnie więcej ale kupiłem i robi robotę, aż miło.
za 3% ceny.........
Za taką cenę mogę nawet nie ładować akumulatora tylko co robota kupić nowy zestaw.....PARODIA