Hej!
Ja w swojej Gwiazdce z wczesniejszej generacji niż Twoja wszystkie głosniki mam w tylenj półce. Niestety fabryczne miejsca w mojej Gwiazdce nie nadają sie zbytnio do niczego. Musiałem dociąć ładną półkęodrysowaną od standardowej połki Gwiazdki. Po wycięciu otworów na głośniki przykreciłem je do tej półki od spodu. Z wierzchu obciągnąłem ją takim materiałem z którego robi sie maskownice do kolumn. Teraz z zewnątrz nie widać że coś w tej półce jest. No i dobrze, bo nie kusi amatorów cudzej własności;). Głośniki jakie zastosowałem to nasze rodzime Tonsile: 2x SW 251S, 2x SM 121S, 2x ST91S. A wzmacniacz to Boschmann PCH-3300FX 2x160 W. Wzmacniacz jest dwukanałowy, sygnał z niego puszczony jest na dwie zwrotnice trójdrożne i ze zwrotnic na głośniki. Cały ten mój sprzęt ma jakies 4 latka, odkupiony jest od brata który "już z tego wyrósł", ale mi w zupelnosci wystarcza. Jedyne co musze dokupic to jakies tweeterki na podszybie, poza tym jest super.
Tweetery też bedą Tonsila, jestem bardzo zadowolony z dzwięku jaki wydobywają z siebie. Echhh,......Gdyby jeszcze mozna było to inaczej zamontowac, w drzwiach, boczkach itp.. ale nie chce ciąć tapicerki..:(
pozdro.