Autor Wątek: Zderzak wymiana  (Przeczytany 1292 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nalesniki27

• Początkujący
  • Samochód:: Yaris 3 XP13
Zderzak wymiana
« dnia: 07 Grudnia 2024, 17:47:28 »
Cześć wszystkim!
Jestem posiadaczem Toyoty Yaris 3 XP13 z 2011 roku. Niestety, uszkodziłem przedni zderzak i zastanawiam się, czy zderzak z wersji poliftowej będzie pasował do mojego modelu. Czy ktoś z Was orientuje się w tym temacie?
Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Planuję wymienić radio w swoim Yarisie i szukam czegoś z kamerą cofania i obsługą Android Auto. Zastanawiam się nad radiem chińskiej produkcji lub ewentualnie nad oryginalnym radiem z nowszych modeli. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi rozwiązaniami i mógłby coś polecić?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i sugestie!

Offline Marian54

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris 3 i 4
Odp: Zderzak wymiana
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Stycznia 2025, 00:13:45 »
Co do radia zostaw oryginalne jeśli masz TT2 do niego możesz podłączyć kamerę cofania, wejście A/V a nawet Android Auto moduł od myfrendow z Chin w miejsce modułu nawigacji, działa na cały dotyk kwestia wyjęcia podpięcia wszystkiego włożenia i jazda

Offline Wiech

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: YarisIII 1,33
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Stycznia 2025, 17:49:58 »
Witam. Do "Marian54": czy z radiem to naprawdę takie proste? Mam TOUCH2, bez "go", a więc bez nawigacji i Android Auto, ale z kamerą cofania, czy wystarczy kupić chiński moduł (jaki?) i uzupełnić go do Touch2go?
Pozdrawiam.

Offline Marian54

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Yaris 3 i 4
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Lutego 2025, 12:47:07 »
Witam. Do "Marian54": czy z radiem to naprawdę takie proste? Mam TOUCH2, bez "go", a więc bez nawigacji i Android Auto, ale z kamerą cofania, czy wystarczy kupić chiński moduł (jaki?) i uzupełnić go do Touch2go?
Pozdrawiam.
Hej sorki nie widziałem, jeśli masz android auto orginalnie wbudowane to nie wiem bo jest to ta nowa TT2 zobacz na pin out w większości przypadków w toyocie jest tak że jak coś podłączysz to samo się pojawi i zaczyna działać bez pytania, nie pamiętam jak było z kamerą cofania ale do kamer 360 musisz napewno dokupić moduł i to nie chiński a oryginalny

Offline kamil1234_pl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Lutego 2025, 17:29:45 »
Android Auto moduł
Mogę prosić o link do takiego modułu?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl