Autor Wątek: Camry 2025 wady ,zalety opinie użytkowników  (Przeczytany 8916 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nowak86

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Kia Optima
Camry 2025 wady ,zalety opinie użytkowników
« dnia: 23 Grudnia 2024, 21:23:37 »
 Cześć wszystkim jestem nowy na forum i przymierzam się do zakupu pierwszej Toyoty obecnie jeżdżę już od 10 ciu lat  kia Optima z 2014 roku czas na zmiany . Przeglądałem forum i niewiele info o nowej camry znalazłem poza tym że będzie nowy model od 2025 dziś byłem w salonie i już są dostępne auta od reki. Czy może ktoś chciał by się podzielić swoimi wrażeniami po zakupie auta . Napisać kilka słów co się podoba co nie , spalanie itp. Po dzisiejszej jeździe próbnej poraz pierwszy hybryda i cvt jestem mile zaskoczony słyszałem wiele złego o tych skrzyniach ze wyja i wogule są bee. . Komfort jazdy według mojego odczucia naprawdę na wysokim poziomie ogólnie stylistyka auta wewnątrz jak i zewnątrz bardzo mi się podoba . Czekam na wpisy użytkowników auta pozdrawiam

Offline aks

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Camry XV70

Offline Nowak86

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Kia Optima
Odp: Camry 2025 wady ,zalety opinie użytkowników
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Grudnia 2024, 22:46:11 »
Dzięki  :-)

Offline Robert70

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota camry 25
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Marca 2025, 21:41:08 »
Kupiłes tą camry?

Offline czarny1079

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Toyota Camry IX
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Grudnia 2025, 20:22:13 »
Kolego, to nie skrzynia wyje, tylko silnik, który wkręca się bez problemów do 8 tys obrotów.
Ja mam nową Camry i przejechałem 20 tys. km, rewelacja. Trzeba się do tego samochodu przyzwyczaić i go nauczyć.
Spalanie 5,0l i mniej. W lato 4,6-4,7, bo jest cieplejszy akumulator trakcyjny. W górach 4,0 l. :cool:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl