Witam
Od pół roku jestem posiadaczem Toyoty camry 2,5 Hybrid. Auto jest z 2023 roku i jest to wersja najniższa. Mam kilka pytań, w zeszłym tygodniu byłem w ASO na pierwszym przeglądzie po 10 tys, przy okazji spytałem w serwisie co można zakodować dodatkowo do tego auta i okazało się że odkodować można szyby domykane i otwierane z pilota, co też zrobili mi. Natomiast czegoś takiego jak doświetlanie zakrętów czy świecące się światła chwilę po zamknięciu i otwarciu auta już się nie da zakodować, w radiu w ustawieniach nie ma opcji wlaczenia, pierwsze pytanie czy to faktycznie jest prawda bo do szyb chyba również trzeba mieć dodatkowy moduł domykania szyb a to się dało. I pytanie odnośnie Android Auto, u mnie przy podłączeniu kablem (bo mam telefon który tylko tak działa Xiaomi mi 9). Po naładowaniu do 100 proc samochód rozłącza telefon trzeba odpiąć kabel i wpiąć ponownie, czy to bardziej telefon czy samochód, telefon działa normalnie na innym Android Auto kable zmieniałem, ale może coś jest poprostu nie kompatybilne.
Dzięki za odpowiedź