Witam,
Szukałem rozwiązania na forum ale nie znalazłem jeśli faktycznie było to przepraszam że założyłem nowy wątek. Od pewnego czasu fabryczna nawigacja samochodu Toyota corolla cross nie działa żadne polecenie nawigacyjne .Kiedy powiem nawiguj do albo prowadź do otrzymuje ta pani od nawigacji mówi „ nie można przetworzyć komunikatu”
Próbowałem wiele razy i 100% niepowodzenia Czytałem dokładnie instrukcęi i powtarzałem te polecenie, ale bez powodzenia
Działa natomiast wyszukiwanie poprzez wpisywanie adresów w okienku wyszukiwania co zresztą sugeruje ta Pani
Samochód ma 2 lata na początku wszystko działało może była jakaś aktualizacja może któryś z użytkowników ma to samo a może ma po prostu większą wiedzę z góry dziękuję. Dzwoniłem do Toyota Motor Poland ale niestety jak zwykle żadnej pomocy .Skierowali mnie do dealera. Dealer zasugerował aktualizację modułu multimediów ponoć w tej chwili jest przeprowadzana taka akcja serwisowa
Sprawdziłem po VIN i jest takie coś ?
Zmiana oprogramowania systemu multimedialnego MM21 w Corolli, Corolli Cross, Lexus NX, ES, UX(kod kampanii: ZGG78)
Macie podobne doświadczenia ?Warto z tym jechać, do serwisu mam ok 100 km