Autor Wątek: Pierwszy raz z Toyotą  (Przeczytany 5956 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bigbluee

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 24/25
Odp: Pierwszy raz z Toyotą
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Marca 2025, 07:08:45 »
Co innego LTA przy ACC a co innego bez ACC. Jak masz włączone obydwa to jedzie sam w liniach jak Tesla. Jak nie ma tempomatu to tylko sygnalizuje że wjechałeś za linie i ostrzega kopiąc w kierownice i delikatnie korygując tor po wyjechaniu za linie. Chyba można ustawić też sygnał dźwiękowy.
Jak coś pomyliłem to piszcie bo to dla mnie nowe systemy :)

Offline CHRabinia

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: CHR
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Marca 2025, 20:47:30 »
Co innego LTA przy ACC a co innego bez ACC. Jak masz włączone obydwa to jedzie sam w liniach jak Tesla. Jak nie ma tempomatu to tylko sygnalizuje że wjechałeś za linie i ostrzega kopiąc w kierownice i delikatnie korygując tor po wyjechaniu za linie. Chyba można ustawić też sygnał dźwiękowy.
Jak coś pomyliłem to piszcie bo to dla mnie nowe systemy :)
Mhmm, dzięki wielkie.. Muszę sprawdzić te systemy, na razie nic nie odczułam, ze kopie w kierownicę i koryguje.

Offline Bigbluee

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 24/25
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Marca 2025, 21:07:46 »
Mhmm, dzięki wielkie.. Muszę sprawdzić te systemy, na razie nic nie odczułam, ze kopie w kierownicę i koryguje.
To sie ustawia na wyswietlaczu zegarów. Wszystkie opcje i parametry systemów są na zegarach. Przy podświetlonym LTA przytrzymujesz dłużej OK i wchodzisz w jego opcje i tam masz różne ustawienia.

Offline CHRabinia

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: CHR
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Marca 2025, 17:27:53 »
To sie ustawia na wyswietlaczu zegarów. Wszystkie opcje i parametry systemów są na zegarach. Przy podświetlonym LTA przytrzymujesz dłużej OK i wchodzisz w jego opcje i tam masz różne ustawienia
Dziękuję! Bezpiecznej jazdy

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl