Ewidentnie przygotowywali się na start usługi te kilka miesięcy temu, aplikacja dowiozła, marketing dowiózł (
https://www.youtube.com/watch?v=qUtcVd2SW54), oprogramowanie auta nie dowiozło. Podoba mi się informacja w podlinkowanym wideo że jeżeli auto jest wyposażone w dodatkowy Immobiliser i jego deaktywator nie jest w aucie to Cyfrowy kluczyk nie będzie działał. Będą rozumiem w takim razie demontować BLE i Cobry gratis, bo szanse że Sprzedawca o tym informował przy zakupie są zerowe. Pewnie pojadą na farmazonie typu "No oczywiście że nie działa, czego się pan spodziewał". Mam wrażenie że z tymi ludźmi jest gra w kotka i myszkę, jak sam się nie zainteresujesz na forum i nie dopytasz to nieuczciwie przemilczą niewygodne kwestie które w mojej opinii powinny zostać poruszone. W moim przypadku były to czujniki dokładane w ASO, no nikomu przez gardło nie przeszło że to chiński śmietnik, i że będzie wiecznie wisiał na kablu pod sufitem głośniczek bo taśma nie trzyma. Tyle że w salonie gdzie ostatecznie zakupiłem zamontowali wersje bez fizycznego aktywatora, ale też do końca nie wiedzieli co zamontują, tylko się dopytywałem.