Rav4 MY'24
Hej - co jakiś czas pojawia mi się komunikat na ekranie "Nie można zsynchronizować profilu" z możliwością wpisania na nowo hasła lub zignorowania komunikatu. Czasem po anulowaniu natychmiast wyskakuje drugi raz i muszę anulować drugi raz.
Zawsze ignoruję i nie zauważyłem żadnych negatywnych objawów (wszystkie podróże czy stan licznika/poziom paliwu są aktualizowane w apce), ale sam komunikat jest mocno denerwujący bo potrafi pokazać się w czasie jazdy. Np. korzystam z nawigacji z telefonu w trybie CarPlay i w czasie jazdy nagle pojawia się ten komunikat. Po kliknięciu na "Anuluj" muszę jeszcze kliknąć na ikonę "CarPlay" żeby mi znowu wyświetlił nawigację z telefonu.
Czy orientujecie się może czy jest jakiś sposób, żeby te debilne ostrzeżenia wyłaczyć? Gdyby jeszcze wyświetlał to tylko na postoju to bym wzruszył ramionami, ale wyświetlanie w czasie jazdy taka informacja jest mi zupełnie niepotrzebna a wręcz szkodliwa.
Spotkaliście się z tym problemem? Macie jakieś rozwiązanie?