Autor Wątek: Toyota Yaris Cross Model Rocznik 2024 lepszy czy gorszy od 2022?  (Przeczytany 9214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
Odp: Toyota Yaris Cross Model Rocznik 2024 lepszy czy gorszy od 2022?
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Czerwca 2025, 18:44:07 »
@marx50
Czy gdzies jest napisane o dzwiach ze maja watę czy watolaine ?? Nie wiec jak dla mnie tam nie jest nic zmienione by było napisane ..ja wydze tylko szyby przód tył i przednia duza i w silniku tyle na dzwiach nic nie pisze z resta najlepiej mieć hałas niż jakos pol hybrydę która nie hałasuje (KIA sportage V 2025) ale nie zmienia biegu trzyma na 2gim aby się naładowala, szarpie , przy D lub R, jest nierafinowanej względem toyoty toyota ma najlepsze hybrydy zrozumcie to dają 10 lat i milion km kto wam tyle da ? Jak wam hałas przeszkadza kupujcie elektryki ja nie kupie elektryka przynajmniej na Bat robię po 700km dziennie na wyjazd przy 140-150km/h jakieś licznikowe 160km/h w 8 godzin. Nie nie przeskadza mi hałas ma hałasować to jest silnik spalinowy !!! Nie pszesadzac !
Kupcie inne firmy na bank nie będziecie zadowoleni dziękuje kupiłem KIE , ale zmieniam na Yaris cross !!!

Offline hindus

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Yaris IV
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Czerwca 2025, 00:15:15 »
milion km
Nikt tyle nie obiecuje :) skąd żeś to wziął?

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Czerwca 2025, 00:35:48 »
Naczytał się korpomowy a to chodzi o modele Proace gdzie jest to dodatkowy program ubezpieczenia 3 lata / do 1 mln kilometrów.
Ma się co psuć we francuskich syfach to wykupili ubezpieczenie w jednym z towarzystw na te modele, bo te modele są zaprzeczeniem słowa "bezawaryjna Toyota"
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline marx50

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Y IV & YC
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Czerwca 2025, 08:34:31 »
@marx50
Czy gdzies jest napisane o dzwiach ze maja watę czy watolaine ?? Nie wiec jak dla mnie tam nie jest nic zmienione by było napisane ..ja wydze tylko szyby przód tył i przednia duza i w silniku tyle na dzwiach nic nie pisze z resta najlepiej mieć hałas niż jakos pol hybrydę która nie hałasuje (KIA sportage V 2025) ale nie zmienia biegu trzyma na 2gim aby się naładowala, szarpie , przy D lub R, jest nierafinowanej względem toyoty toyota ma najlepsze hybrydy zrozumcie to dają 10 lat i milion km kto wam tyle da ? Jak wam hałas przeszkadza kupujcie elektryki ja nie kupie elektryka przynajmniej na Bat robię po 700km dziennie na wyjazd przy 140-150km/h jakieś licznikowe 160km/h w 8 godzin. Nie nie przeskadza mi hałas ma hałasować to jest silnik spalinowy !!! Nie pszesadzac !
Kupcie inne firmy na bank nie będziecie zadowoleni dziękuje kupiłem KIE , ale zmieniam na Yaris cross !!!
Trochę tu bełkot ale:
1. Mi hałas przeszkadza bardzo więc sobie fabrykę poprawiłem, tanie i łatwe do zrobienia.
2. Nie wiem jakie masz pojęcie o działaniach takich korporacji jak toyota ale to co piszą a co robią to są dwie różne rzeczy. To nie kółko różańcowe i liczy się hajs i spalanie które można pokazać w homologacji. Dlatego nie ma wygłuszeń.
3. Jakbym chciał 10 lat utrzymywać gwarancję i płacić chory hajs za przeglądy w ASO to ten koszt pokryje mi różnicę w zakupie paliwa do dowolnego samochodu.
4. Jeżdżenie z licznikowym 160 w hybrydzie jest takim samym sensem jak poruszanie sie v8 w korku po mieście.
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwca 2025, 08:40:22 wysłana przez marx50 »

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Czerwca 2025, 14:18:32 »
milion km
Nikt tyle nie obiecuje :) skąd żeś to wziął?
Hybrydy maja 10 lat i elektryki lub 1 milion kilometrów co pierwsze .

Offline hindus

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Czerwca 2025, 14:20:14 »
Podlinkuj źródło tej rewelacji :)

Offline hindus

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #38 dnia: 20 Czerwca 2025, 21:49:48 »
Na akumulator trakcyjny, nie na samochód :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl