Autor Wątek: CarPlay _ problem z połączeniem bezprzewodowym  (Przeczytany 2858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JanuszTracz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 Adventure
Odp: CarPlay _ problem z połączeniem bezprzewodowym
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Kwietnia 2025, 09:26:38 »
Natomiast samo podpięcie urządzenia i przymocowanie go pod radiem jest dla mnie nieestetyczne - nadal widzę kabel, którego chcę się pozbyć.

Bez przesady ;) Mozesz tez kupic krotki kabel (0.2m). Mam tak spiete AAWireless, kompetnie nie przeszkadza ani jakos nie kluje w oczu.
Ostatecznie zostaje infotainment z aliexpress, te tablety maja chyba bezprzewodowe CP i AA.

Co do instrukcji - 100% racji, natomiast auto mam kilka dni a proza życia nie pozwoliła mi jeszcze na studiowanie użytkowania :)
Mozna tez reaktywnie - problem -> ctrl+f w pdf, oszczedzisz sobie czasu, a moze i pieniedzy.

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
Odp: CarPlay _ problem z połączeniem bezprzewodowym
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Kwietnia 2025, 20:56:32 »
Z multimediami z aliexpress jest tak, że bezprzewodowo masz po wgraniu do telefonu jakiejś chińskiej apki. Ale jak masz takie multimedia z pełnym Androidem to po co AA/CP? Robisz hotspot z telefonu i tyle. Albo z podpiętej na stałe karty sim ciągniesz internet. W każdym razie to nie ten temat. A jak koledzy pisali wyżej, gniazdo na dane jest tylko w konsoli przedniej.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl