Autor Wątek: Radio B9010 zamiana na coś innego  (Przeczytany 2408 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline waljo

• Toyot Leżący
  • *
Radio B9010 zamiana na coś innego
« dnia: 19 Maja 2025, 10:00:44 »
Dzień dobry,  macie jakieś pomysły na zamianę fabrycznego radia jak w temacie na coś innego.  Jest do wyboru masa odbiorników tylko, który wybrać.  Może ktoś już je wymieniał? Prośba o jakieś sugestie.  Dzięki.

Offline Rafal87xc

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Radio B9010 zamiana na coś innego
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Maja 2025, 21:16:37 »
Pytanie co chcesz uzyskać poprzez zmianę. Jak masz kamery przód tył to one z tego co słyszałem nie podejdą pod jakieś uniwersalne radia z gniazdami rca, chyba że są jakieś konwertery dostępne.

Offline rzabcio

• Początkujący
  • Samochód:: Corolla Verso 2
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lipca 2025, 10:58:31 »
Jeśli mogę podpiąć się pod wątek, też mnie interesuje zamiana panelu radia/nawigacji w Corolla Verso 2007.

Nie mam pod ręką modelu dokładnego modelu, problemem jest dla mnie średnia użyteczność -- właściwie tylko radio FM i płyta CD, no i niezbyt aktualna nawigacja. W wersji wypasionej myślałem nad czymś z Androidem. W wersji pośredniej, chciałbym zamienić na obecne, klasyczne "szufladkowe" radio Blapunkt (w którym jest BT, rozwiązujący wszystkie problem). Ale może jest coś o czym nie wiem - podłączenie AUX, czy coś?

Z góry dzięki.

Offline Rafal87xc

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Lipca 2025, 10:49:14 »
szukaj pod hasłem "emulator zmieniarki toyota/lexus Yatour" tylko sprawdź jaki masz model radia i czy jest na liście obsługiwanych bo nie wiem czy do wszystkiego pasuje ten yatour. W bogatszej wersji yatour miało aux, czytnik kart, usb, bluetooth.
« Ostatnia zmiana: 17 Lipca 2025, 10:53:38 wysłana przez Rafal87xc »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl