Tylko dodam, że te stricte made in JAPAN i tam też wykonane jeszcze jakkolwiek fason trzymają. Reszta to równia pochyła
Czy Corolla wyprodukowana w Japonii jest zauważalnie lepsza od Corolli z UK? Czy chodzi stricte o modele produkowane tylko w Japonii, jak głównie Lexusy.
[/quote]
No nie nie zgodzę się czy Auris 2007 mój diesel trzymał fason może tak ale korba i szyba otwarta z tyłu która latała na przód i tył to już nie … problemów nie miał ale szyba otwarta która lata mnie trochę wkurzał.
Jest to kwestia gdzie te auta jeżdżą powiem to jeszcze raz mieliśmy corollę 2002 z 22 (400.000bez żadnych problemów )lata żadnej korozji a teraz się założę jeśli corolla by-i sdn japan nie jeździła po Grecji była by jusz skorodowana.
Druga sprawa jest takie mycie podwozia to się nazywa stosować to myć podwozie jak możecie po dużym 700km 800km jeździe po lodzie po mokrej dosolonej nawierzchni
No taki mamy klimat nie ma tego problemu w Grecji W Włoszech w Francji Hiszpanii Portugalii w PL jest ten problem i pytanie czy jest to w DE ten problem nie mam kogoś z Niemiec ???
Bo jak tam nie ma to coś z polskimi drogami albo za dużo soli ja nie mowie ona jest potrzebna ale skoro żyjemy tu trzeba konserwować !
Przepraszam Moderatorów za OFFTOP tu nie temat konserwacja podwozia
ja nie mam problemów żadnych z autem Yaris cross słyszałem też że głosowe komendy wam nie działają no mi działa wszystko auto zatrzymane jak jeździ to już nie rozumie tyle.
Nie zapominać jednak że to ma nazwę yaris cross to nie ma nazwy corolla czy corolla cross czy aygo ja aygiem 10 lat jeździłem bez problemów żadnej rdzy model 2012 !