Forumowicze wpadają w zachwyty, jak to w chińczykach pięknie, skóry, wykończenie, masażery, bajery,
a recenzent wprost pisze, że bał się tym jeździć!
https://autogaleria.pl/wybralem-sie-chery-tiggo-9-w-dluga-trase-nie-musialem-tankowac-ale-musialem-uwazac
To nie jest tak, forumowiczom wpaja się że ma być zachwyt więc jest

Wykorzystuje się do tego socjotechniki w kanałach przekazu masowego do których chętnie wszyscy dzisiaj zagladają więc tak naprawdę na tą chwilę raczej nie licz na obiektywne recenzje bo jeszcze długo się nie pojawią o ile się w ogóle pojawią.
Test który wkleiłeś też jest fajnie skrojony który raczej więcej osób utwierdzi że jest dobrze niż przekona że jest źle.
Przy testach blogerzy/jutuberzy dostają auta z biur prasowych i wiesz jak pojadą za grubo to więcej nic nie dostaną albo będą czekać w dłuugiej kolejce chętnych a wiadomo im wcześniej tescik tym więcej klików na YT. Do tego są tam opisywana wrażenia z jazdy które są odczuciami subiektywnymi sprytnie Ci przekazane.
Jako że coś tam od kuchni poznałem pracę przy tego typu testach nie powiem bo miałem okazję pojeździć fajnymi nowymi autami tak teraz szkoda mi czasu na oglądanie tego w internecie bo i tak wiem że jest to takie lelum polelum